Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 727319914

Liga 727319914 Información oficial sobre el partido 727319914 en Hattrick

04.05.2024 18:00:00

Zwickel Allstars Alineación oficial del equipo 'Zwickel Allstars' en el partido 1 - 3 Mattis Super-Mannschaft Alineación oficial del equipo 'Mattis Super-Mannschaft' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Zwickel Allstars Alineación oficial del equipo 'Zwickel Allstars' en el partido 2 - 1 Mattis Super-Mannschaft Alineación oficial del equipo 'Mattis Super-Mannschaft' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.84Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.86Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
79,5 % 3,1 % 17,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Zwickel Allstars

Goles Goles

  • 122 Minuto 37 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a Emin Alburak de Allstars aconseguir un gol al minut 37 que posava per davant els locals: 1 - 0.
  • 109 Minuto 41 (Gol evento especial rival imprevisible (poca defensa)): L'imprevisible Issicka Yada va arriscar més del compte i va relliscar quan es disposava a fer una passada llarga a un company. En Pavlos Kavouris va aprofitar el regal, anotant el 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 225 Minuto 35 (Ocasión evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): En Ingobert Schlebrügge va demostrar el perquè era un jugador tan imprevisible. Va voler rebutjar un centre i una mica més i l'envia a gol…però a la seva pròpia porteria.
  • 286 Minuto 44 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Al minut 44, el Allstars estava en disposició d'efectuar un tir lliure directe perillós com a conseqüència d'un contraatac. En Manuel Kempf va voler enganyar als rivals centrant la pilota al segon pal, però també va enganyar als seus companys, que no es van desmarcar perquè esperaven un llançament directe.
  • 214 Minuto 55 (Ocasión de penalti): Que nerviós que estava en Ingobert Schlebrügge quan va haver de tirar el penal que podia significar l'empat per a Allstars! El seu xut va sortir per sobre el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 41 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Philippe Jeune es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Mattis Super-Mannschaft

Goles Goles

  • 161 Minuto 40 (Gol por el centro): Els visitants no van abaixar els braços i després de 40 minuts August Muchowski va aconseguir superar la defensa local entrant pel centre i va elevar la pilota per sobre del porter, posant el 1 - 1.
  • 181 Minuto 56 (Gol por el centro): Al minut 56, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, António Salvador Joaquim Silva va augmentar l'avantatge de Super-Mannschaft a 1 - 3 amb un xut ras arran de pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 4 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Ionuţ-Marius Degeratu no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Khine Than Win estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.
  • 242 Minuto 6 (Ocasión de contra por la izquierda): Super-Mannschaft van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 6, però el xut de Khine Than Win des de l'esquerra va sortir desviat.
  • 281 Minuto 89 (Ocasión por el centro): Al minut 89 de partit, Achille Iacchetti va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.