Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 727318594

Liga 727318594 Información oficial sobre el partido 727318594 en Hattrick

20.04.2024 18:00:00

Dynamo Wiesloch Alineación oficial del equipo 'Dynamo Wiesloch' en el partido 3 - 4 TUS 07/10 Schloß Neuhaus Alineación oficial del equipo 'TUS 07/10 Schloß Neuhaus' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Dynamo Wiesloch Alineación oficial del equipo 'Dynamo Wiesloch' en el partido 2 - 4 TUS 07/10 Schloß Neuhaus Alineación oficial del equipo 'TUS 07/10 Schloß Neuhaus' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.58Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.39Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
11,3 % 0,8 % 87,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Dynamo Wiesloch

Goles Goles

  • 112 Minuto 31 (Gol por la izquierda): Els incondicionals del Wiesloch s'esgargamellaven dempeus per esperonar Jaroslav Patzelt que, en rebre la pilota i trobar-se desmarcat, va dirigir-se com una fletxa cap a la porteria rival des de l'esquerra. Una jugada molt maca, que succeïa al minut 31 i suposava l'empat a 1 per als locals.
  • 123 Minuto 35 (Gol por la derecha): Corria el minut 35 quan els locals van prendre avantatge mitjançant un gol de Romolo Lucidi, que va posar el 3 - 2 al marcador després d'una jugada d'equip per la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 62 (Ocasión por el centro): En Diethmar Martl va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Wiesloch se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.

TUS 07/10 Schloß Neuhaus

Goles Goles

  • 171 Minuto 21 (Gol por el centro): Amb 21 minuts jugats, Burkhard Semmelrock de Neuhaus va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 0 - 1.
  • 125 Minuto 32 (Gol evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): En Furkan Saygı va voler rebutjar una pilota aèria amb el cap però va saltar a destemps i la va pentinar, superant així la mitja sortida del porter. A l'electrònic hi havia un 2 - 1.
  • 161 Minuto 34 (Gol por el centro): Neuhaus van aconseguir igualar el partit a 2 - 2 al minut 34, quan Isaak Scharmbeck va anar-se'n del seu marcador després d'una passada llarga i va rematar amb una volea imparable.
  • 164 Minuto 55 (Gol de penalti): En una sortida aèria el porter local va voler rebutjar la pilota amb el puny amb tanta mala sort que va deixar estabornit a un rival. El col·legiat no va tenir més remei que xiular un penal que serviria perquè en Isaak Scharmbeck marqués l'empat. Al minut 55 el marcador mostrava un empat a 3.
  • 171 Minuto 65 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Burkhard Semmelrock que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 3 - 4 per a Neuhaus.

Ocasiones Ocasiones

  • 261 Minuto 37 (Ocasión por el centro): Neuhaus va tenir l'empat a l'abast de la mà quan Max Kloeckl es va trobar sol davant del porter, però el seu xut va topar amb el travesser.
  • 263 Minuto 47 (Ocasión por la derecha): Després d'una passada en profunditat des de la dreta, un defensor local va tombar en Max Kloeckl quan es disposava a xutar a porteria. Tothom a l'estadi va pensar que l'àrbitre havia xiulat un penal que semblava clar, però finalment va assenyalar falta en atac.
  • 284 Minuto 69 (Ocasión de penalti): Isaak Scharmbeck de Neuhaus va fallar un penal al minut 69, cosa que va animar d'allò més als seguidors locals, que començaven a estar una mica mosquejats.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Isaak Scharmbeck de Neuhaus la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.