Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 727317850

Liga 727317850 Información oficial sobre el partido 727317850 en Hattrick

11.05.2024 18:30:00

Silea F.C. Alineación oficial del equipo 'Silea F.C.' en el partido 2 - 2 1.Fc opk'lauteren Alineación oficial del equipo '1.Fc opk'lauteren' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Silea F.C. Alineación oficial del equipo 'Silea F.C.' en el partido 2 - 1 1.Fc opk'lauteren Alineación oficial del equipo '1.Fc opk'lauteren' en el partido
Tiene un resultado normal 2.36Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.93Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
85,4 % 1,3 % 13,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Silea F.C.

Goles Goles

  • 106 Minuto 24 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): En Bogdan Stoica sabia anticipar-se a les accions dels seus rivals. Per això, al minut 24 va interceptar una passada en profunditat, va plantar-se a la frontal i des d'allà va fer una vaselina al porter, que estava avançat, sobre la bisectriu que formen els pals de la porteria amb la pilota, tal com manen els cànons. 1 - 0 al marcador.
  • 122 Minuto 59 (Gol por la izquierda): Els seguidors del Silea contenien la respiració mentre en Daniel Lupp s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 2 - 1 per als locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 3 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Karol Drosik va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 223 Minuto 76 (Ocasión por la derecha): Al minut 76 es va veure una gran oportunitat per a Silea per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Marco Pérez Pérez, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 222 Minuto 80 (Ocasión por la izquierda): En Karol Drosik va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 77 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Wagarre Molebatsi de Silea amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

1.Fc opk'lauteren

Goles Goles

  • 161 Minuto 38 (Gol por el centro): Al minut 38 en Taha Mokhtari va fer una finta deixant passar la pilota entre les cames i es va desmarcar per rebre una paret del company. La defensa central no va poder fer res per evitar que encarés al porter i igualés el partit a 1 - 1.
  • 163 Minuto 75 (Gol por la derecha): Una brillant jugada dels visitants per la banda dreta va finalitzar en el gol de l'empat al minut 75. L'anotador per opklauteren va ser Klaus de Ladon, que així va deixar el marcador en 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 260 Minuto 36 (Ocasión de falta): En Taha Mokhtari, al minut 36 va voler xutar amb potència una falta llunyana. Ho va fer amb la puntera molt desviat, perdent així l'oportunitat d'igualar el marcador. L'ungla del dit gran li va estar fent mal la resta del partit.
  • 271 Minuto 39 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Jean-Jacques Courty ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 271 Minuto 42 (Ocasión por el centro): opklauteren va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 42, quan Jean-Jacques Courty va quedar-se sol davant el porter Pedro Ubilla, però aquest va poder aturar el xut.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 37, Antonín Košátko de opklauteren va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.