Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 727316783

Liga 727316783 Información oficial sobre el partido 727316783 en Hattrick

30.03.2024 18:00:00

PSV Fetschero Alineación oficial del equipo 'PSV Fetschero' en el partido 1 - 4 Vorwärts Krebsjauchert Alineación oficial del equipo 'Vorwärts Krebsjauchert' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
PSV Fetschero Alineación oficial del equipo 'PSV Fetschero' en el partido 1 - 2 Vorwärts Krebsjauchert Alineación oficial del equipo 'Vorwärts Krebsjauchert' en el partido
Tiene un resultado normal 0.80Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.25Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
11,0 % 0,8 % 88,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

PSV Fetschero

Goles Goles

  • 103 Minuto 89 (Gol por la derecha): Passava el minut 89 del matx, quan l'atent Luki Kaderli va controlar una pilota llarga per la banda dreta i la va enfonsar a la xarxa sense contemplacions. 1 - 4, el marcador s'ajustava gràcies a aquesta acció.

Ocasiones Ocasiones

  • 211 Minuto 13 (Ocasión por el centro): Raymond Brough va estar a punt de marcar al minut 13 xutant des de fora de l'àrea, però un dels defenses visitants va aconseguir fer fora l'esfèrica.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 60 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Raymond Brough.
  • 511 Minuto 62 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 62, Brendon Senkel de Fetschero va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Vorwärts Krebsjauchert

Goles Goles

  • 173 Minuto 10 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en Sevastyan Pomogaev va poder marcar tot sol el 0 - 1.
  • 182 Minuto 23 (Gol por la izquierda): Al minut 23 un xut de difícil execució des de l'esquerra va significar que els visitants es distanciessin al marcador. En Sylweriusz Torba va ser l'anotador del 0 - 2.
  • 181 Minuto 65 (Gol por el centro): Sylweriusz Torba va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 65, i va fer pujar el 0 - 3 per a Krebsjauch.
  • 180 Minuto 89 (Gol de falta): El porter local va fer l'estàtua i la falta xutada per Łukasz Haratym de Krebsjauch va entrar per l'escaire. El marcador es posava 0 - 4 per als visitants al minut 89.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 3 (Ocasión por la derecha): Ludgerus Brueckler va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Sascha Sebastian Schnepf, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 285 Minuto 29 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de Krebsjauch a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Roman Meßner va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 82 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Ludgerus Brueckler de Krebsjauch la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.