Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 727299510

Liga 727299510 Información oficial sobre el partido 727299510 en Hattrick

30.03.2024 18:00:00

EFC Grobmotorik 74 Alineación oficial del equipo 'EFC Grobmotorik 74' en el partido 4 - 0 Feinrippers Alineación oficial del equipo 'Feinrippers' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
EFC Grobmotorik 74 Alineación oficial del equipo 'EFC Grobmotorik 74' en el partido 5 - 0 Feinrippers Alineación oficial del equipo 'Feinrippers' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 5.47Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.19Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

EFC Grobmotorik 74

Goles Goles

  • 122 Minuto 44 (Gol por la izquierda): Grobmotorik, atacant per l'esquerra al minut 44, va aprofitar el magnífic llançament de Balys Gužys per agafar avantatge al marcador: 1 - 0.
  • 185 Minuto 44 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 44 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de Grobmotorik. A fi d'aconseguir el 2 - 0, van tocar-la en curt per tal que Fermín Báscones xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.
  • 131 Minuto 62 (Gol por el centro): Al minut 62 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Fermín Báscones, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 3 - 0 per a Grobmotorik.
  • 133 Minuto 68 (Gol por la derecha): Grobmotorik va aconseguir el 4 - 0 quan Fermín Báscones va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 42 (Ocasión por el centro): En Diego Facundo Velardez va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Grobmotorik se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 231 Minuto 44 (Ocasión por el centro): Rolan Nizhegorodov una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 44, però una magnífica aturada de Taras Kalynskyi va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 232 Minuto 72 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 72 quan Mesut Merdi de Grobmotorik gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.
  • 233 Minuto 82 (Ocasión por la derecha): El jugador local Mesut Merdi per poc que no incrementa el marcador al minut 82. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Taras Kalynskyi va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.

Feinrippers

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 32 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En John Edeh es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.