Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 727294424

Liga 727294424 Información oficial sobre el partido 727294424 en Hattrick

13.04.2024 18:00:00

Fortuna Jammertal Alineación oficial del equipo 'Fortuna Jammertal' en el partido 0 - 4 Wernauer Kickers Alineación oficial del equipo 'Wernauer Kickers' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Fortuna Jammertal Alineación oficial del equipo 'Fortuna Jammertal' en el partido 0 - 5 Wernauer Kickers Alineación oficial del equipo 'Wernauer Kickers' en el partido
Tiene un resultado normal 0.46Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 5.22Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,8 % 0,1 % 99,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Fortuna Jammertal

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 70 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Valentin Topholm de Jammertal va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 510 Minuto 73 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Adam Ambros de Jammertal la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Wernauer Kickers

Goles Goles

  • 172 Minuto 36 (Gol por la izquierda): Wernauer va aconseguir l'avantatge de 0 - 1 al minut 36. Luca Bräutigam va posar la pilota lluny de l'abast del porter, després d'una gran jugada col·lectiva per l'esquerra.
  • 182 Minuto 39 (Gol por la izquierda): Al minut 39, els visitants es van col·locar 0 - 2 per sobre quan Faust Casolivé va aprofitar un servei des de l'esquerra, i va marcar amb una espectacular mitja tisora.
  • 118 Minuto 43 (Gol evento especial córner peinado): Marcel Kappel va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de Wernauer, Thorsten Ganz, que va marcar, sense saber com, el 0 - 3.
  • 138 Minuto 65 (Gol evento especial extremo + rematador): En Luca Bräutigam va arribar a línia de fons i va fer una excel·lent centrada al punt de penal on Lucas Wüst la va rematar amb una volea al primer pal, posant així el 0 - 4 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 3 (Ocasión por la izquierda): Es duien 3 minuts de partit jugats quan Thorsten Ganz va estar a punt de posar per davant a Wernauer amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Iliyan Koprivlenski va impedir un gol cantat.
  • 273 Minuto 29 (Ocasión por la derecha): Wernauer va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Iliyan Koprivlenski va desviar el xut final de Faust Casolivé després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 281 Minuto 47 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Luca Bräutigam després de 47 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Iliyan Koprivlenski va poder desviar-lo a córner.
  • 281 Minuto 69 (Ocasión por el centro): Lucas Wüst quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Iliyan Koprivlenski, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 282 Minuto 74 (Ocasión por la izquierda): Després d'una passada des de la banda esquerra, Marcel Kappel es va quedar sol davant del porter, al minut 74. Realment hauria d'haver marcat, però el porter va ser més ràpid que ell i li va prendre la pilota.