Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 727294400

Liga 727294400 Información oficial sobre el partido 727294400 en Hattrick

02.03.2024 18:00:00

Jojoberg Alineación oficial del equipo 'Jojoberg' en el partido 0 - 3 Metallibashers Alineación oficial del equipo 'Metallibashers' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Jojoberg Alineación oficial del equipo 'Jojoberg' en el partido 1 - 2 Metallibashers Alineación oficial del equipo 'Metallibashers' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 0.89Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.14Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
14,6 % 1,7 % 83,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Jojoberg

Ocasiones Ocasiones

  • 286 Minuto 91 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Quan passaven pocs segons del minut 91, un contraatac del Jojoberg no va poder concloure's degut a l'acció antireglamentària d'un defensor rival. La falta, massa llunyana per llençar-la directament, va ser centrada per en Erik Falkenwald perpendicularment a la porteria, cosa que va facilitar la feina dels defenses, que van rebutjar el perill sense massa problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 12 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Dave Carey de Jojoberg es va emportar una amonestació al minut 12 per provocar un rival.

Metallibashers

Goles Goles

  • 171 Minuto 43 (Gol por el centro): Amb 43 minuts jugats, Xavier Moesliman de Metallibashers va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 0 - 1.
  • 181 Minuto 48 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Maarten van Dessel de Metallibashers l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 0 - 2 al minut 48 de partit.
  • 135 Minuto 66 (Gol evento especial experiencia intercepción pase): Demostrant la seva experiència, Manuel Córdova va marcar el 0 - 3 interceptant una passada rival i superant el porter amb molta sang freda.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 13 (Ocasión por la derecha): En Xavier Moesliman va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 271 Minuto 19 (Ocasión por el centro): Manuel Córdova va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 19, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Alec Daniel va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 281 Minuto 65 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Jani Mäläskä. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.
  • 283 Minuto 67 (Ocasión por la derecha): Jani Mäläskä de Metallibashers va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 67 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.
  • 283 Minuto 69 (Ocasión por la derecha): Podria haver incrementat el marcador en Fredrik Kärrbrant al minut 69, però la rematada des de la dreta va sortir tan desviada que va fer gestos per fer creure als seus companys que era una centrada.
  • 282 Minuto 90 (Ocasión por la izquierda): Al minut 90 Alec Daniel va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Manuel Córdova, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.