Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 727290345

Liga 727290345 Información oficial sobre el partido 727290345 en Hattrick

04.05.2024 18:00:00

TG Tagessieger Alineación oficial del equipo 'TG Tagessieger' en el partido 1 - 2 RSV Schuhsohle Alineación oficial del equipo 'RSV Schuhsohle' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
TG Tagessieger Alineación oficial del equipo 'TG Tagessieger' en el partido 3 - 0 RSV Schuhsohle Alineación oficial del equipo 'RSV Schuhsohle' en el partido
Tiene mala suerte 2.62Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.03Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

TG Tagessieger

Goles Goles

  • 101 Minuto 51 (Gol por el centro): El públic local es va tornar a engrescar de valent, veient com en Alberto Gironella trencava les files de la defensa central i superava sense dificultat el porter, que devia estar a la lluna de València. El 1 - 2 encara permetia alguna esperança.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 28 (Ocasión por el centro): En Paulino Ramallo del Tagessieger ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 218 Minuto 36 (Ocasión evento especial córner peinado): Naci 'ab geht die' Abi quasi marca en una jugada assajada de córner que Hans Fürstenau havia pentinat lleugerament, però la pilota va tocar al pal esquerre i es va perdre per la línia de fons.
  • 222 Minuto 37 (Ocasión por la izquierda): Tagessieger va estar a punt de posar-se per davant al minut 37 però Lambert Hoogenboom va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 213 Minuto 39 (Ocasión por la derecha): Després de 39 minuts, Tom Josefsson va tenir l'empat a les botes però no va encertar a marcar des del pic dret de l'àrea gran quan tothom esperava el gol.
  • 203 Minuto 42 (Ocasión por la derecha): Tagessieger va tenir una gran oportunitat d'apropar-se al marcador quan Max Daniel Tay va deixar enrere els jugadors que havien baixat a cobrir la banda esquerra, però el seu xut va fer llufa i va anar directament a les mans del porter.
  • 207 Minuto 44 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): En Naci 'ab geht die' Abi va provar sort des de 30 metres però el porter va desviar la pilota a córner.
  • 203 Minuto 49 (Ocasión por la derecha): Tagessieger va disposar d'una oportunitat immillorable per apropar-se al marcador quan Alberto Gironella va rebre una passada a mitja alçada i va rematar amb una magnífica volea des de la dreta de l'atac, però Kristopher Rodenberg va reaccionar com un campió i va fer l'aturada del partit.
  • 214 Minuto 61 (Ocasión de penalti): Que nerviós que estava en Lambert Hoogenboom quan va haver de tirar el penal que podia significar l'empat per a Tagessieger! El seu xut va sortir per sobre el travesser.
  • 210 Minuto 79 (Ocasión de falta): Un bon llançament de falta de Lambert Hoogenboom quasi empata el partit al minut 79, però la pilota va sortir un pèl a la dreta.
  • 213 Minuto 82 (Ocasión por la derecha): El Tagessieger va treure un servei de banda a prop del córner dret molt llarg. La pilota va arribar a l'àrea petita i en Lambert Hoogenboom la va pentinar, però no hi havia ningú esperant al segon pal.

RSV Schuhsohle

Goles Goles

  • 141 Minuto 38 (Gol de contra por el centro): Mentre els rivals celebraven un gol que l'àrbitre havia anul·lat per fora de joc, els jugadors de RSV van posar en joc ràpidament la pilota, muntant un contraatac que els va permetre plantar-se sense oposició davant el porter i marcar el 0 - 1 mitjançant en Nino Bothory-Simolin.
  • 138 Minuto 41 (Gol evento especial extremo + rematador): Mikhail Ilyakhin estava realitzant un excel·lent partit des de la seva banda. Arno Ginskey va aconseguir rematar una de les seves bones centrades per aconseguir el 0 - 2 al minut 41.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 29 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del RSV sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Olle Palmbrant, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 29 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.
  • 241 Minuto 50 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de RSV va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Chiqui Maura, però el porter rival va fer una gran aturada.