Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 727289328

Liga 727289328 Información oficial sobre el partido 727289328 en Hattrick

13.04.2024 18:00:00

Hamado Alineación oficial del equipo 'Hamado' en el partido 0 - 0 CF Cruzeiro Basinyo Alineación oficial del equipo 'CF Cruzeiro Basinyo' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Hamado Alineación oficial del equipo 'Hamado' en el partido 1 - 2 CF Cruzeiro Basinyo Alineación oficial del equipo 'CF Cruzeiro Basinyo' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 0.97Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.54Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
24,4 % 13,2 % 62,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Hamado

Ocasiones Ocasiones

  • 220 Minuto 22 (Ocasión de falta): Amb 22 minuts disputats, Fred Wedderkopp gairebé va aconseguir marcar per a l'equip local amb un magnífic xut de falta, però Ervin Kuchenheim va fer una gran aturada quan ja es cantava el gol a les graderies.
  • 223 Minuto 24 (Ocasión por la derecha): Hamado va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Anastasius Plaickner en un 1 contra 1 amb el porter Ervin Kuchenheim, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 216 Minuto 29 (Ocasión evento especial rápido + pase): Volker Doege va marxar per velocitat al minut 29 i va fer una passada de la mort a Jakša Pece, però aquest va fallar.

CF Cruzeiro Basinyo

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 23 (Ocasión por la izquierda): Franziskus Eiben va marcar al minut 23 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 271 Minuto 31 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Nikolla Sulçe ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 271 Minuto 56 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Bodomar Pirchler que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 273 Minuto 89 (Ocasión por la derecha): Cruzeiro va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Heino Casper va desviar el xut final de Nikolla Sulçe després d'una sèrie de rebots i molta confusió.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Rüdiger Logarnoudi de Cruzeiro va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 511 Minuto 65 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Bunthan Norodom de Cruzeiro es va emportar una amonestació al minut 65 per provocar un rival.