Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 727287036

Liga 727287036 Información oficial sobre el partido 727287036 en Hattrick

20.04.2024 18:00:00

VfL Brake II Alineación oficial del equipo 'VfL Brake II' en el partido 2 - 3 FC Stemmer Alineación oficial del equipo 'FC Stemmer' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
VfL Brake II Alineación oficial del equipo 'VfL Brake II' en el partido 1 - 3 FC Stemmer Alineación oficial del equipo 'FC Stemmer' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.31Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.73Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
18,0 % 3,4 % 78,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

VfL Brake II

Goles Goles

  • 121 Minuto 38 (Gol por el centro): Al minut 38 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Günther Markus Aschberg ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, Brake es posava per davant 1 a 0.
  • 138 Minuto 51 (Gol evento especial extremo + rematador): Una de les bones centrades de Giovanni Borgognone la va rematar Bernie Dalton-Kumins amb una magnífica volea que va fer pujar per a Brake el 2 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 15 (Ocasión por la derecha): Al minut 15, Kirill Komarkov arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 221 Minuto 24 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Matti Vilén va estar a punt d'acabar en gol al minut 24, però el porter visitant Vittorio Pegoraro va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 211 Minuto 90 (Ocasión por el centro): Una bona jugada de Giovanni Borgognone hauria d'haver estat gol al minut 90 si no hagués estat per la actuació destacada de la defensa central visitant.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 29 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Kirill Komarkov de Brake la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 511 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Frederik Bollen es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 510 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Josef Claesson.
  • 510 Minuto 70 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): 洸貴 (Koki) 鈴木 (Suzuki) de Brake va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

FC Stemmer

Goles Goles

  • 152 Minuto 53 (Gol por la izquierda): En Óscar Cardaveras va escurçar diferències al marcador amb un xut amb molta rosca des de l'esquerra que el porter, tot i l'estirada, no va arribar a aturar: 2 - 1.
  • 163 Minuto 68 (Gol por la derecha): Una brillant jugada dels visitants per la banda dreta va finalitzar en el gol de l'empat al minut 68. L'anotador per Stemmer va ser Alexander Schönwerth, que així va deixar el marcador en 2 - 2.
  • 173 Minuto 74 (Gol por la derecha): Al minut 74 els visitants, aprofitant les facilitats defensives per la banda dreta, van aconseguir el 2 - 3, gràcies a una bona internada de Muhammad Mahmood que, encara que va relliscar dins l'àrea, va poder superar el porter amb un xut creuat.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 13 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Stemmer que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Isaac Santos Bezerra, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 270 Minuto 30 (Ocasión de falta): Els visitants van cridar "gol" quan una falta llançada per Isaac Santos Bezerra al minut 30 semblava entrar, però Benjamín Vindas va aconseguir desviar-la amb una mà a l'últim moment.
  • 262 Minuto 40 (Ocasión por la izquierda): Al minut 40 va estar a punt d'arribar el gol de l'empat quan Yannick Traenkle va fer una jugada per la banda esquerra, però Benjamín Vindas va aturar el seu xut.
  • 237 Minuto 64 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Alexander Schönwerth va realitzar una excel·lent centrada des de la seva banda, però Christian Radek va fer una rematada lamentable que va acabar a les mans del porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 16 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 16, Yannick Traenkle de Stemmer va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 55 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Alexander Schönwerth de Stemmer amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 514 Minuto 89 (Tarjeta roja directa): Fart que un defensa rival insultés a sa mare i a sa germana, en Piotr Kruczkowski s'hi encarà i li etzibà un cop de cap al pit. El defensa, ple de tatuatges i destraler com ell sol, va caure al terra de forma teatral. L'àrbitre, no va dubtar en enviar l'agressor al vestidor, que hi va anar sense dir res a ningú, trist i capcot.