Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 727278538

Liga 727278538 Información oficial sobre el partido 727278538 en Hattrick

11.05.2024 18:00:00

Schreck vom Niederrhein Alineación oficial del equipo 'Schreck vom Niederrhein' en el partido 4 - 0 Stahl Thale Alineación oficial del equipo 'Stahl Thale' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Schreck vom Niederrhein Alineación oficial del equipo 'Schreck vom Niederrhein' en el partido 3 - 0 Stahl Thale Alineación oficial del equipo 'Stahl Thale' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.76Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.05Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Schreck vom Niederrhein

Goles Goles

  • 118 Minuto 19 (Gol evento especial córner peinado): En Andrew Sheridan entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al SVN, un peu providencial d'en Kas Hekking va situar el 1-0 al panell digital.
  • 133 Minuto 31 (Gol por la derecha): El 2 - 0 va pujar al marcador quan SVN va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Roberto Siracusa des de dins de l'àrea.
  • 131 Minuto 62 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de SVN pel centre va donar un gran resultat: el gol de Andrew Sheridan va posar el 3 - 0 al marcador.
  • 132 Minuto 79 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de SVN a 4 - 0. Dante Cruz va rematar la jugada quasi sense angle.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 11 (Ocasión por la izquierda): SVN va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Miel Vermande va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Jesús Díez de Tejada.
  • 232 Minuto 30 (Ocasión por la izquierda): Passaven 30 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Dante Cruz va rematar alt.
  • 219 Minuto 71 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): La cara de por del porter ho deia tot: En Samuel Marvan va rematar un córner des de l'àrea petita tot sol i va fallar incomprensiblement. El llançador, en Dante Cruz, es va posar les mans el cap veient com havien desaprofitat el seu magnífic llançament des de la cantonada.
  • 231 Minuto 73 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Andi Taufenburg va estar a punt de sentenciar el partit al minut 73, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 231 Minuto 89 (Ocasión por el centro): Abdel Ahmed Badawi una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 89, però una magnífica aturada de Jesús Díez de Tejada va mantenir l'equip visitant dins del partit.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 67 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 67, Andi Taufenburg de SVN va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 510 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Miel Vermande.

Stahl Thale

Ocasiones Ocasiones

  • 239 Minuto 89 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): En Antonio Nardelli va ridiculitzar a en Samuel Marvan amb la seva tècnica depurada: primer el va deixar uns metres enrere amb un canvi de ritme, va aturar-se trepitjant la pilota i la va amagar de tal manera que es passés de llarg, el va encarar novament i el va superar amb un túnel. Després d'això no va aguantar més i li va clavar una coça al genoll que li va deixar els tacs marcats.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 77 (Tarjeta roja directa): Al minut 77 en Bert Lüdinghausen va acostar-se a un rival que el tenia amargat i li va fotre un cop de cap al nas que el va deixar xato. Després d'això, amb una inusual calma i enteresa no digne del que acabava de fer, va anar caminant tranquil·lament cap als vestidors sabent que l'àrbitre li ensenyaria la vermella directa.