Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 727275950

Liga 727275950 Información oficial sobre el partido 727275950 en Hattrick

27.04.2024 18:00:00

TuS Lachboo Alineación oficial del equipo 'TuS Lachboo' en el partido 2 - 2 TSV 2005 Winoldisheim Alineación oficial del equipo 'TSV 2005 Winoldisheim' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
TuS Lachboo Alineación oficial del equipo 'TuS Lachboo' en el partido 3 - 1 TSV 2005 Winoldisheim Alineación oficial del equipo 'TSV 2005 Winoldisheim' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.72Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.61Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
95,1 % 0,2 % 4,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

TuS Lachboo

Goles Goles

  • 137 Minuto 66 (Gol evento especial extremo + rematador): Constantin Mironescu va efectuar una centrada mil·limètrica des de la seva banda al minut 66 de joc. Fabrizio Sperlongano es va elevar per sobre els rivals i va connectar una rematada de cap impressionant que va significar el 1 - 2. El gol va quedar gravat a la retina de molts aficionats durant una bona temporada.
  • 185 Minuto 83 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 83 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de Lachboo. A fi d'aconseguir el 2 - 2, van tocar-la en curt per tal que Andrés Parada xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 28 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Sébastien Neveu es va comportar com un juvenil al minut 28 en regalar una pilota al rival en una zona perillosa. Per sort per ell, la jugada no va acabar en gol.
  • 221 Minuto 38 (Ocasión por el centro): En Andrés Parada va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Lachboo se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 221 Minuto 40 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Hashim Thomai va estar a punt d'avançar els locals al minut 40 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 216 Minuto 43 (Ocasión evento especial rápido + pase): La velocitat de Çajup Kapedani va ser clau en la jugada d'atac de Lachboo al minut 43, quan ell mateix va fer una passada brutal a Andrés Parada, que aquest va espifiar espectacularment davant el gran "ooooh" del públic.
  • 211 Minuto 43 (Ocasión por el centro): Una bona jugada de Constantin Mironescu hauria d'haver estat gol al minut 43 si no hagués estat per la actuació destacada de la defensa central visitant.
  • 201 Minuto 44 (Ocasión por el centro): Ludovic Lecordier va disposar d'una bona oportunitat al minut 44, però va xutar tan malament que la pilota va anar a parar a la muntanya situada darrere la porteria, fora de l'estadi!
  • 202 Minuto 65 (Ocasión por la izquierda): Lachboo va fer un xut impressionant des de l'esquerra al minut 65 que Maic van den Berg no va poder aturar, però l'esfèric va topar amb el pal dret i va sortir a fora.
  • 211 Minuto 74 (Ocasión por el centro): Al minut 74, Ludovic Lecordier quasi aconsegueix l'empat amb un llançament llarg però va acabar sortint desviat per dalt.
  • 213 Minuto 77 (Ocasión por la derecha): Després de 77 minuts, Çajup Kapedani va tenir l'empat a les botes però no va encertar a marcar des del pic dret de l'àrea gran quan tothom esperava el gol.
  • 211 Minuto 78 (Ocasión por el centro): Çajup Kapedani va estar a punt de marcar al minut 78 xutant des de fora de l'àrea, però un dels defenses visitants va aconseguir fer fora l'esfèrica.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Mak Han Shun.

TSV 2005 Winoldisheim

Goles Goles

  • 142 Minuto 41 (Gol de contra por la izquierda): En Edvard Teräs va simular una falta a la banda esquerra del seu atac però l'àrbitre no va picar. Mentre es queixava del turmell el seus companys van recuperar la pilota i, per art de màgia, es va posar de peu per rebre la pilota i marcar a plaer el 0 - 1. Per dissimular, a la celebració es va doldre un altre cop del turmell...
  • 183 Minuto 44 (Gol por la derecha): Quan es va arribar al minut 44, Winoldisheim va augmentar el seu avantatge a 0 - 2, després que la defensa esquerra es fes un embolic. L'autor de la diana va ser Pedro Mariano Torres Herzog.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 44 (Ocasión de contra por la izquierda): Winoldisheim van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 44, però el xut de Pedro Mariano Torres Herzog des de l'esquerra va sortir desviat.