Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 727274331

Liga 727274331 Información oficial sobre el partido 727274331 en Hattrick

04.05.2024 18:00:00

DJK Sportbund Augsburg Alineación oficial del equipo 'DJK Sportbund Augsburg' en el partido 4 - 4 Borussia Plate Alineación oficial del equipo 'Borussia Plate' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
DJK Sportbund Augsburg Alineación oficial del equipo 'DJK Sportbund Augsburg' en el partido 3 - 0 Borussia Plate Alineación oficial del equipo 'Borussia Plate' en el partido
Tiene un poco de suerte 3.07Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.46Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mucha potra
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,8 % 0,1 % 2,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

DJK Sportbund Augsburg

Goles Goles

  • 123 Minuto 13 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 1 - 0 al minut 13 gràcies a la jugada de Jaroslav Dušátko, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.
  • 112 Minuto 28 (Gol por la izquierda): Sportbund equilibrava la balança al minut 28. En Amir Hossein Bairami, veient metres per endavant, s'escapolí com una llebre per l'esquerra. L'esbufegada va valer la pena ja que va deixar el marcador 2 a 2 i el seu equip amb opcions de guanyar.
  • 113 Minuto 69 (Gol por la derecha): Els jugadors del Sportbund amb una sèrie de ràpides passades al primer toc, per la dreta del terreny de joc, van aconseguir sorprendre els rivals, al minut 69, deixant Hanspeter Schneider en una situació de clar perill. Aquest, després de deixar el porter assegut a terra, va acompanyar la pilota fins a l'altra banda de la línia de gol. 3 - 3.
  • 112 Minuto 73 (Gol por la izquierda): Al minut 73 del partit, el jugador Moshe Meeker de Sportbund va entrar per l'esquerra aprofitant un forat entre els defenses i va empatar el partit, davant l'alegria dels aficionats: 4 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 60 (Ocasión por el centro): En Moshe Meeker del Sportbund ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 221 Minuto 75 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Amir Hossein Bairami! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 223 Minuto 90 (Ocasión por la derecha): Sportbund per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 90, quan Adonay Zambrano va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 32 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Jaroslav Dušátko de Sportbund es va emportar una amonestació al minut 32 per provocar un rival.

Borussia Plate

Goles Goles

  • 116 Minuto 14 (Gol evento especial rápido + pase): Passaven 14 minuts quan Afonso Félix Cardoso va fer una cursa de les seves per la banda per acabar centrant cap a Alberto Costa Ribeiro, que va rematar per sobre el porter, posant el marcador a 1 - 1.
  • 173 Minuto 15 (Gol por la derecha): Al minut 15 els visitants, aprofitant les facilitats defensives per la banda dreta, van aconseguir el 1 - 2, gràcies a una bona internada de Afonso Félix Cardoso que, encara que va relliscar dins l'àrea, va poder superar el porter amb un xut creuat.
  • 173 Minuto 63 (Gol por la derecha): Una pilotada llarga des de la defensa a la punta dreta de l'atac va significar l'inici del gol que posava per davant els visitants. En Alberto Costa Ribeiro va controlar la pilota i va anar cara a barraca per marcar el 2 - 3.
  • 115 Minuto 71 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Després de 71 minuts, Afonso Félix Cardoso va superar per velocitat Amir Hossein Bairami per posar el 3 - 4 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 27 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Firmo Abreu després de 27 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Domenik Juno va poder desviar-lo a córner.
  • 286 Minuto 35 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): La pressió va fer l'efecte desitjat per l'entrenador de Borussia, que van sortir immediatament al contraatac. No obstant això, una coça al genoll de Ladislav Juhász va servir per aturar el joc. Ell mateix, va posar en joc la pilota centrant-la a l'interior de l'àrea petita, però el porter va sortir amb els punys i va enviar la pilota lluny de la zona perillosa.
  • 273 Minuto 59 (Ocasión por la derecha): Firmo Abreu de Borussia, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 59, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!