Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 727272803

Liga 727272803 Información oficial sobre el partido 727272803 en Hattrick

06.04.2024 18:00:00

Roter Stern Lütten Klein Alineación oficial del equipo 'Roter Stern Lütten Klein' en el partido 5 - 1 Holsten United Alineación oficial del equipo 'Holsten United' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Roter Stern Lütten Klein Alineación oficial del equipo 'Roter Stern Lütten Klein' en el partido 4 - 1 Holsten United Alineación oficial del equipo 'Holsten United' en el partido
Tiene un poco de suerte 4.35Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.11Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
93,7 % 0,2 % 6,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Roter Stern Lütten Klein

Goles Goles

  • 190 Minuto 34 (Gol de falta): Al 34 minuts, El Sternstaub va fer el 1-1. En Jesús Grillo va mostrar el perquè li diuen el "Bou de la muntanya", ja que va mostrar la seva potència per marcar el gol.
  • 121 Minuto 39 (Gol por el centro): Martin Pilsberg va donar a Sternstaub un avantatge de 2 - 1, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 131 Minuto 58 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Jesús Grillo va aprofitar per marcar el 3 - 1 a plaer.
  • 131 Minuto 72 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Jesús Grillo es va introduir dins la defensa central al minut 72, i va aconseguir el 4 - 1 davant la cridòria del públic.
  • 190 Minuto 73 (Gol de falta): En Jesús Grillo conduí la pilota sense que ningú el parés. I va acabar entrant amb la pilota a la porteria, mostrant la seva potència física. 5-1

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 69 (Ocasión por la derecha): En Jesús Grillo es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 64 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Kevin Londorf de Sternstaub es va guanyar la targeta groga merescudament.

Holsten United

Goles Goles

  • 172 Minuto 11 (Gol por la izquierda): Una sèrie de parets curtes per l'esquerra van permetre a Lukas Quellmelz quedar desmarcat i marcar per a Holsten al minut 11. El marcador es va posar aleshores 0 - 1 pels visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 216 Minuto 17 (Ocasión evento especial rápido + pase): El veloç Albert Andreas Platensen va aconseguir deslliurar-se dels seus marcadors al minut 17, i va passar la pilota a Ingolf Harburg, però aquest no va encertar a marcar.
  • 225 Minuto 32 (Ocasión evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): En Alois Huppmann de Holsten va rebre una esbroncada del porter que no oblidarà mai. I no era per menys, gairebé va introduir la pilota a la seva porteria per error.
  • 262 Minuto 40 (Ocasión por la izquierda): Sven Šostar per poc no aconsegueix empatar el marcador al minut 40, però el seu centre-xut des de l'esquerra va acabar estavellant-se al pal.
  • 263 Minuto 53 (Ocasión por la derecha): El Holsten creava perill des de la dreta al minut 53, però en Mårten Hjertlius, amb un bon moviment tàctic, va anticipar-se a Irmo Reidt desviant la pilota a servei de cantonada.