Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 727272799

Liga 727272799 Información oficial sobre el partido 727272799 en Hattrick

30.03.2024 18:00:00

Fortuna Rumeln Alineación oficial del equipo 'Fortuna Rumeln' en el partido 2 - 4 Roter Stern Lütten Klein Alineación oficial del equipo 'Roter Stern Lütten Klein' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
Fortuna Rumeln Alineación oficial del equipo 'Fortuna Rumeln' en el partido 1 - 5 Roter Stern Lütten Klein Alineación oficial del equipo 'Roter Stern Lütten Klein' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.27Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 5.28Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
5,5 % 0,2 % 94,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Fortuna Rumeln

Goles Goles

  • 116 Minuto 42 (Gol evento especial rápido + pase): Un ràpid moviment de Mohammad Kazem Cheshmeh Kani va acabar en una passada genial cap al jugador de Fortuna Steffen Schafhaupt, que va marcar el 1 - 1.
  • 111 Minuto 69 (Gol por el centro): Per fi, el públic va saltar de la cadira quan en Mohammad Kazem Cheshmeh Kani va superar el porter rival després de rebre una gran passada en profunditat pel centre. Fortuna empatava el partit, 2 a 2, al minut 69.

Ocasiones Ocasiones

  • 211 Minuto 39 (Ocasión por el centro): Curt Kunar va estar a punt de marcar al minut 39 xutant des de fora de l'àrea, però un dels defenses visitants va aconseguir fer fora l'esfèrica.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 74 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Mohammad Kazem Cheshmeh Kani de Fortuna es va emportar una amonestació al minut 74 per provocar un rival.

Roter Stern Lütten Klein

Goles Goles

  • 171 Minuto 20 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Juan Santo Costa que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 0 - 1 per a Sternstaub.
  • 171 Minuto 43 (Gol por el centro): Amb 43 minuts jugats, Juan Santo Costa de Sternstaub va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 1 - 2.
  • 172 Minuto 71 (Gol por la izquierda): Una jugada col·lectiva de tot l'equip de Sternstaub va ser finalitzada des de l'esquerra per Juan Santo Costa al minut 71. Els visitants es posaven per davant del marcador: 2 - 3.
  • 182 Minuto 72 (Gol por la izquierda): Al minut 72 un xut de difícil execució des de l'esquerra va significar que els visitants es distanciessin al marcador. En Jesús Grillo va ser l'anotador del 2 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 22 (Ocasión por la derecha): Va semblar que la defensa esquerra deixés passar a en Amado Machado, però realment el mèrit va ser d'ell que va marxar d'ells amb molta habilitat. Malauradament, no va mostrar la mateixa habilitat a l'hora de fer la centrada. Tot i tenir dos companys completament desmarcats a l’altra banda, en Amado Machado va preferir seguir regatejant defenses a la banda esquerra, fins que, finalment, li van prendre la pilota. Els seus companys li van recriminar el seu individualisme.
  • 282 Minuto 82 (Ocasión por la izquierda): Jaro Rehbein va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 82, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.