Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 727264390

Liga 727264390 Información oficial sobre el partido 727264390 en Hattrick

16.03.2024 18:00:00

Real Sony Alineación oficial del equipo 'Real Sony' en el partido 8 - 0 Die Spotttoelpel Alineación oficial del equipo 'Die Spotttoelpel' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Excelente (8))
Real Sony Alineación oficial del equipo 'Real Sony' en el partido 9 - 0 Die Spotttoelpel Alineación oficial del equipo 'Die Spotttoelpel' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 9.08Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Real Sony

Goles Goles

  • 122 Minuto 15 (Gol por la izquierda): Real prenia la batuta de l'encontre al minut 15, quan en Daniel Santacatalina va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 1 - 0 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.
  • 134 Minuto 25 (Gol de penalti): Torsten Fliederberg va augmentar la diferència de Real a 2 - 0 des del punt de penal.
  • 132 Minuto 27 (Gol por la izquierda): Real va augmentar la diferència quan Abdelwajid Terrab no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 3 - 0.
  • 132 Minuto 36 (Gol por la izquierda): En Eddy Klemera de Real va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 4 - 0.
  • 131 Minuto 67 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Real va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Johan Kunzl progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 5 - 0.
  • 132 Minuto 70 (Gol por la izquierda): Al minut 70, Real va aconseguir el 6 - 0 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Erik Semmelmann, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.
  • 134 Minuto 73 (Gol de penalti): Real va obtenir un penal al minut 73, que va llançar a la perfecció Torsten Fliederberg. 7 - 0 a favor dels locals.
  • 131 Minuto 74 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Abdelwajid Terrab va aprofitar per marcar el 8 - 0 a plaer.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 3 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Segismundo Ponte va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 232 Minuto 75 (Ocasión por la izquierda): Al minut 75, Daniel Santacatalina gairebé va marcar per a Real des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.

Die Spotttoelpel

Ocasiones Ocasiones

  • 240 Minuto 4 (Ocasión de contra de falta): L'àrbitre va castigar amb falta una empenta quan el Spotttoelpel sortien al contraatac. La falta llançada per Paata Gogvadze va sortir força alta sense massa perill.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 6 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Paata Gogvadze de Spotttoelpel la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.