Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 727263018

Liga 727263018 Información oficial sobre el partido 727263018 en Hattrick

04.05.2024 18:00:00

Blau Weiss Zuckerflanke Alineación oficial del equipo 'Blau Weiss Zuckerflanke' en el partido 2 - 4 Powerstation Panketal Alineación oficial del equipo 'Powerstation Panketal' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Blau Weiss Zuckerflanke Alineación oficial del equipo 'Blau Weiss Zuckerflanke' en el partido 2 - 1 Powerstation Panketal Alineación oficial del equipo 'Powerstation Panketal' en el partido
Tiene un resultado normal 1.55Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.26Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
41,6 % 30,8 % 27,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Blau Weiss Zuckerflanke

Goles Goles

  • 103 Minuto 79 (Gol por la derecha): L'afició local es va animar quan Dmytro Konyk va guanyar la partida al porter rival amb una rematada després d'una centrada des de la dreta, que permetia als locals de reduir diferències: 1 - 4.
  • 190 Minuto 83 (Gol de falta): El Gavin Parker va mostrar la seva impressionant potència al escapolir-se entre dos defensors, que es van quedar sense opcions per evitar el gol pel Zuckerflanke. 2-4.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 3 (Ocasión por el centro): En Aris Valtadoros va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Zuckerflanke se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 218 Minuto 12 (Ocasión evento especial córner peinado): Mario Goemann quasi marca en una jugada assajada de córner que Gregorie D'Haese havia pentinat lleugerament, però la pilota va tocar al pal esquerre i es va perdre per la línia de fons.
  • 201 Minuto 64 (Ocasión por el centro): Al minut 64, Aris Valtadoros va fer una bona jugada, però el seu xut final es va estavellar al lateral de la xarxa, fet que va motivar que una bona part del públic cantés 'gol' erròniament.
  • 203 Minuto 81 (Ocasión por la derecha): Un malentès entre el porter visitant Lauris Gaudiņš i la defensa de l'esquerra va estar a punt d'acabar en gol per a Zuckerflanke, però el xut de Gavin Parker va sortir bastant desviat.
  • 202 Minuto 83 (Ocasión por la izquierda): Passaven 83 minuts quan Gavin Parker des de l'esquerra va marxar de dos rivals però un tercer, fent la cobertura dels seus companys, va evitar un gol que ja es cantava a la grada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 64 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Gavin Parker de Zuckerflanke va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Powerstation Panketal

Goles Goles

  • 170 Minuto 12 (Gol de falta): Powerstation va passar a dominar el partit per 0 - 1 després d'un golàs de falta de Kathem Saif al Din.
  • 106 Minuto 15 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): En Giancarlo Polledri sabia anticipar-se a les accions dels seus rivals. Per això, al minut 15 va interceptar una passada en profunditat, va plantar-se a la frontal i des d'allà va fer una vaselina al porter, que estava avançat, sobre la bisectriu que formen els pals de la porteria amb la pilota, tal com manen els cànons. 0 - 2 al marcador.
  • 135 Minuto 27 (Gol evento especial experiencia intercepción pase): Demostrant la seva experiència, Erwin Haupenthal va marcar el 0 - 3 interceptant una passada rival i superant el porter amb molta sang freda.
  • 115 Minuto 36 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Als 36 minuts de joc, Emilio Vidal, corrent com un esperitat, superà primer Lévi Loubet per velocitat, i després el porter posant el 0 - 4 al panell. Mare de Déu, quina gambada!

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 28 (Ocasión por la derecha): Powerstation quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan Emilio Vidal va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.
  • 282 Minuto 40 (Ocasión por la izquierda): Thoralf Lederle va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 40, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.
  • 283 Minuto 69 (Ocasión por la derecha): Podria haver incrementat el marcador en Emilio Vidal al minut 69, però la rematada des de la dreta va sortir tan desviada que va fer gestos per fer creure als seus companys que era una centrada.
  • 282 Minuto 82 (Ocasión por la izquierda): Al minut 82 Vladimir Rotanov va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Gismar Keilich, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.
  • 281 Minuto 90 (Ocasión por el centro): Max Kopplin quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Vladimir Rotanov, però la pilota va topar amb el travesser.