Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 727244807

Liga 727244807 Información oficial sobre el partido 727244807 en Hattrick

13.04.2024 17:30:00

Shatner's Bassoon Utd FC Alineación oficial del equipo 'Shatner's Bassoon Utd FC' en el partido 0 - 3 Striders 11 Alineación oficial del equipo 'Striders 11' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Shatner's Bassoon Utd FC Alineación oficial del equipo 'Shatner's Bassoon Utd FC' en el partido 0 - 4 Striders 11 Alineación oficial del equipo 'Striders 11' en el partido
Tiene un resultado normal 0.02Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.25Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 100,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Shatner's Bassoon Utd FC

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 78 (Ocasión de contra por la derecha): Jamie Evershed va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Shatners que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 73 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Zane Zouch de Shatners amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 510 Minuto 80 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Kevin Convery de Shatners va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Striders 11

Goles Goles

  • 172 Minuto 19 (Gol por la izquierda): Una jugada col·lectiva de tot l'equip de Striders va ser finalitzada des de l'esquerra per Hubert Barhill al minut 19. Els visitants es posaven per davant del marcador: 0 - 1.
  • 182 Minuto 41 (Gol por la izquierda): Al minut 41, els visitants es van col·locar 0 - 2 per sobre quan Graeme McNaught va aprofitar un servei des de l'esquerra, i va marcar amb una espectacular mitja tisora.
  • 184 Minuto 69 (Gol de penalti): Striders va incrementar la diferència al marcador, deixant-lo 0 - 3, quan Stuart Trimble va transformar una pena màxima. El porter es va llançar massa tard i un espectador francès, mentre es treia un casc de pilot de rallis, va cridar "dix fois trop tard" repetidament.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 38 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Ross McMorrow, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.
  • 283 Minuto 68 (Ocasión por la derecha): Després de 68 minuts, Stuart Trimble va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però Edward Wastwood va estar atent i va desviar la pilota a córner.
  • 283 Minuto 77 (Ocasión por la derecha): Podria haver incrementat el marcador en Aiden McNab al minut 77, però la rematada des de la dreta va sortir tan desviada que va fer gestos per fer creure als seus companys que era una centrada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 40, Joel Herrera de Striders va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.