Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 727237254

Liga 727237254 Información oficial sobre el partido 727237254 en Hattrick

27.04.2024 17:15:00

Team 2054868 Alineación oficial del equipo 'Team 2054868' en el partido 2 - 1 Universidad de las Figas Alineación oficial del equipo 'Universidad de las Figas' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Team 2054868 Alineación oficial del equipo 'Team 2054868' en el partido 2 - 1 Universidad de las Figas Alineación oficial del equipo 'Universidad de las Figas' en el partido
Tiene un resultado normal 2.41Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.73Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
91,2 % 0,4 % 8,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Team 2054868

Goles Goles

  • 112 Minuto 32 (Gol por la izquierda): Fortune equilibrava la balança al minut 32. En Abdelatif Mamouni, veient metres per endavant, s'escapolí com una llebre per l'esquerra. L'esbufegada va valer la pena ja que va deixar el marcador 1 a 1 i el seu equip amb opcions de guanyar.
  • 123 Minuto 48 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 2 - 1 al minut 48 gràcies a la jugada de Abdelatif Mamouni, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 212 Minuto 23 (Ocasión por la izquierda): El jugador de Fortune Nassim Chikh quasi va assolir l'empat al minut 23 superant a la defensa per l'esquerra de l'atac però el seu xut el va aturar el porter.
  • 213 Minuto 27 (Ocasión por la derecha): Ghani Benyahia de Fortune va intentar batre la porteria rival al minut 27 amb un xut de gran potència i habilitat des de la dreta, però va sortir desviat després de tocar al pal.
  • 231 Minuto 67 (Ocasión por el centro): Al minut 67, Ghani Benyahia gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Joel Rae va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 232 Minuto 83 (Ocasión por la izquierda): Al minut 83, Djallil Benmansour gairebé va marcar per a Fortune des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.

Universidad de las Figas

Goles Goles

  • 174 Minuto 12 (Gol de penalti): Quan passaven 12 minuts, un jugador de l'equip local va fer una entrada a destemps a un jugador del Universidad. En Sheldon St. Hill va executar el penal sense posar-se nerviós. Els visitants s'avançaven 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 19 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Mohamed Mihoubi es va comportar com un juvenil al minut 19 en regalar una pilota al rival en una zona perillosa. Per sort per ell, la jugada no va acabar en gol.
  • 273 Minuto 37 (Ocasión por la derecha): Sheldon St. Hill de Universidad, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 37, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 208 Minuto 76 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Clayton Griffith de Universidad va fer un magnífic control orientat, va deixar un defensor rival assegut a terra, va fintar, retallar i mirant cap a l'altra banda va meravellar el públic amb un impressionant xut a porteria. El porter va poder desviar el xut però la pilota va anar a parar a Orane Grant que, sol davant del porter estirat al terra, li va tirar la pilota a les mans.
  • 262 Minuto 80 (Ocasión por la izquierda): Al minut 80 va estar a punt d'arribar el gol de l'empat quan Orane Grant va fer una jugada per la banda esquerra, però Tahar Khebri va aturar el seu xut.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 82 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Tyrone Blackwood de Universidad va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.