Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 727221835

Liga 727221835 Información oficial sobre el partido 727221835 en Hattrick

23.03.2024 17:15:00

4FRIENDS Alineación oficial del equipo '4FRIENDS' en el partido 0 - 10 Atl. Electro Alineación oficial del equipo 'Atl. Electro' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Magnífico (12))
4FRIENDS Alineación oficial del equipo '4FRIENDS' en el partido 0 - 8 Atl. Electro Alineación oficial del equipo 'Atl. Electro' en el partido
Tiene un resultado normal 0.02Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 7.78Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 100,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

4FRIENDS

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 44, José Saluces de 4FRIENDS va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 59 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Pablo Valledor de 4FRIENDS la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Atl. Electro

Goles Goles

  • 173 Minuto 8 (Gol por la derecha): Al minut 8 els visitants, aprofitant les facilitats defensives per la banda dreta, van aconseguir el 0 - 1, gràcies a una bona internada de Mauricio Javier Sotta que, encara que va relliscar dins l'àrea, va poder superar el porter amb un xut creuat.
  • 181 Minuto 15 (Gol por el centro): Ilija Pjanić va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 15, i va fer pujar el 0 - 2 per a Electro.
  • 106 Minuto 35 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): El Electro sempre confia amb les genialitats d'en Mauricio Javier Sotta; aquest cop va interceptar una passada i va marcar a plaer el 0 - 3.
  • 135 Minuto 36 (Gol evento especial experiencia intercepción pase): Quan tothom esperava el centre a l'àrea, en Ilija Pjanić va xutar directament a porteria i va marcar el 0 - 4. L'experiència és un grau!
  • 185 Minuto 38 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 38 minuts, el tirador de faltes del Electro va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Diego Besonias, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 0 - 5 pujava al marcador.
  • 185 Minuto 41 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del 4FRIENDS. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Darien Marsella la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Electro es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 0 - 6 arribava al minut 41.
  • 181 Minuto 43 (Gol por el centro): Rodrigo Tejada de Electro va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 7 al minut 43. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!
  • 182 Minuto 79 (Gol por la izquierda): Ilija Pjanić va aprofitar un error defensiu al minut 79, i amb un xut creuat escorat a l'esquerra de l'atac va situar el 0 - 8 al marcador per a Electro.
  • 184 Minuto 82 (Gol de penalti): Electro va incrementar la diferència al marcador, deixant-lo 0 - 9, quan Ilija Pjanić va transformar una pena màxima. El porter es va llançar massa tard i un espectador francès, mentre es treia un casc de pilot de rallis, va cridar "dix fois trop tard" repetidament.
  • 181 Minuto 84 (Gol por el centro): Al minut 84, Niklas Vänskä va augmentar l'avantatge de Electro a 0 - 10 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.

Ocasiones Ocasiones

  • 225 Minuto 12 (Ocasión evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): En Mauricio Javier Sotta de Electro va rebre una esbroncada del porter que no oblidarà mai. I no era per menys, gairebé va introduir la pilota a la seva porteria per error.
  • 281 Minuto 83 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Rodrigo Tejada després de 83 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Jesús Ignacio Rodríguez Gómez va poder desviar-lo a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 42 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Rodrigo Tejada es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.