Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 727203758

Liga 727203758 Información oficial sobre el partido 727203758 en Hattrick

13.04.2024 16:45:00

Rigritja e Fierit Alineación oficial del equipo 'Rigritja e Fierit' en el partido 0 - 5 Vllaznia Shkoder Alineación oficial del equipo 'Vllaznia Shkoder' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Rigritja e Fierit Alineación oficial del equipo 'Rigritja e Fierit' en el partido 0 - 3 Vllaznia Shkoder Alineación oficial del equipo 'Vllaznia Shkoder' en el partido
Tiene un resultado normal 0.03Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.32Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Rigritja e Fierit

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 72 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Marius Stërmasi.

Vllaznia Shkoder

Goles Goles

  • 173 Minuto 5 (Gol por la derecha): L'afició va callar al minut 5, quan Festim Vogli va posar els visitants Vllaznia per damunt al marcador per 0 - 1, rematant un atac per la banda dreta.
  • 184 Minuto 13 (Gol de penalti): Al minut 13 l'àrbitre va xiular un penal per una mà dins l'àrea. Paulin Rrustemi va enviar el seu xut al fons de la porteria: 0 - 2.
  • 181 Minuto 50 (Gol por el centro): Vasil Damyanov de Vllaznia va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 3 al minut 50. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!
  • 183 Minuto 73 (Gol por la derecha): Al minut 73, Vllaznia va augmentar el seu avantatge a 0 - 4, després d'una confusió a l'àrea local. L'autor del gol va ser Festim Vogli, amb un xut sec des de la dreta.
  • 183 Minuto 77 (Gol por la derecha): Quan es va arribar al minut 77, Vllaznia va augmentar el seu avantatge a 0 - 5, després que la defensa esquerra es fes un embolic. L'autor de la diana va ser Shpat Zhulali.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 6 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Vasil Damyanov després de 6 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Mugull Zemanaj va poder desviar-lo a córner.
  • 282 Minuto 8 (Ocasión por la izquierda): Paulin Rrustemi, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 8 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. Vllaznia va quedar sense poder incrementar el seu marcador.
  • 283 Minuto 76 (Ocasión por la derecha): Després de 76 minuts, Dasant Fani va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però Mugull Zemanaj va estar atent i va desviar la pilota a córner.