Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 727155448

Liga 727155448 Información oficial sobre el partido 727155448 en Hattrick

11.05.2024 16:00:00

Roaldstad Utd Alineación oficial del equipo 'Roaldstad Utd' en el partido 4 - 2 Viking Stavanger IF Alineación oficial del equipo 'Viking Stavanger IF' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Excelente (8))
Roaldstad Utd Alineación oficial del equipo 'Roaldstad Utd' en el partido 7 - 2 Viking Stavanger IF Alineación oficial del equipo 'Viking Stavanger IF' en el partido
Tiene bastante mala suerte 7.14Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.94Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
92,9 % 0,3 % 6,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Roaldstad Utd

Goles Goles

  • 106 Minuto 16 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): Després de 16 minuts, Espen Marstein va interceptar una passada que anava dirigida al porter rival i sense tocar la pilota i amb un parell de fintes va marejar al porter, i va acabar marcant amb un magnífic cop de taló, posant el resultat a 1 - 0.
  • 112 Minuto 35 (Gol por la izquierda): Roaldstad equilibrava la balança al minut 35. En Frithjof Hildrum, veient metres per endavant, s'escapolí com una llebre per l'esquerra. L'esbufegada va valer la pena ja que va deixar el marcador 2 a 2 i el seu equip amb opcions de guanyar.
  • 121 Minuto 36 (Gol por el centro): Al minut 36 els aficionats van embogir quan en Espen Marstein va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 3 - 2 a favor de Roaldstad.
  • 131 Minuto 63 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Roaldstad pel centre va donar un gran resultat: el gol de Knut Bergsås va posar el 4 - 2 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 213 Minuto 31 (Ocasión por la derecha): Després de 31 minuts, Espen Marstein va tenir l'empat a les botes però no va encertar a marcar des del pic dret de l'àrea gran quan tothom esperava el gol.

Viking Stavanger IF

Goles Goles

  • 164 Minuto 23 (Gol de penalti): En una sortida aèria el porter local va voler rebutjar la pilota amb el puny amb tanta mala sort que va deixar estabornit a un rival. El col·legiat no va tenir més remei que xiular un penal que serviria perquè en Diego Saronni marqués l'empat. Al minut 23 el marcador mostrava un empat a 1.
  • 173 Minuto 26 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en Diego Saronni va poder marcar tot sol el 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 263 Minuto 47 (Ocasión por la derecha): Una centrada des de la dreta va deixar a Diego Saronni sol davant la porteria al minut 47, però la seva rematada va ser molt fluixa.
  • 252 Minuto 67 (Ocasión por la izquierda): Stavanger va estar a punt de reduir distàncies al marcador al minut 67, gràcies a una gran jugada per l'esquerra, llàstima que no hi hagués ningú a l'àrea per rematar la centrada d'en Atxart Bereterretxe.
  • 252 Minuto 68 (Ocasión por la izquierda): Stavanger va tenir l'ocasió de reduir distàncies al minut 68 des de l'esquerra, però un defensa local va treure la pilota de damunt la mateixa ratlla de gol, enviant-la a fora de banda.
  • 252 Minuto 76 (Ocasión por la izquierda): Venint des de l'esquerra, en Henri Rahko ho va fer tot correcte per aconseguir un gol per a l'equip visitant, però l'aturada del porter va ser espectacular.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Henri Rahko.