Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 727141148

Liga 727141148 Información oficial sobre el partido 727141148 en Hattrick

13.04.2024 16:00:00

Sandtruge Rising Alineación oficial del equipo 'Sandtruge Rising' en el partido 0 - 3 Nekkire Calcio Alineación oficial del equipo 'Nekkire Calcio' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Sandtruge Rising Alineación oficial del equipo 'Sandtruge Rising' en el partido 0 - 2 Nekkire Calcio Alineación oficial del equipo 'Nekkire Calcio' en el partido
Tiene un resultado normal 0.15Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.52Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
1,0 % 0,1 % 99,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Sandtruge Rising

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 29 (Ocasión de contra por la izquierda): Sandtruge van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 29, però el xut de Ramón Díaz Mirón des de l'esquerra va sortir desviat.
  • 241 Minuto 67 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Sandtruge va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Tarekegn Gemechu, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.

Nekkire Calcio

Goles Goles

  • 171 Minuto 37 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 37, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Ilpo Vatjus-Anttila es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 0 - 1.
  • 135 Minuto 55 (Gol evento especial experiencia intercepción pase): Demostrant la seva experiència, Mika Lehvonen va marcar el 0 - 2 interceptant una passada rival i superant el porter amb molta sang freda.
  • 182 Minuto 69 (Gol por la izquierda): Una bona jugada col·lectiva per l'esquerra al minut 69 de partit va donar a Nekkire l'avantatge per 0 - 3. Ilpo Vatjus-Anttila en va ser l'anotador.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 19 (Ocasión por la izquierda): Ilpo Vatjus-Anttila, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 19 però la pilota va sortir lleugerament desviada.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 13 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Jan Tepper de Nekkire es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 511 Minuto 30 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Zenon McCauley es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 513 Minuto 51 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): Zenon McCauley va simular un penal, però el col·legiat va veure que intentava ensarronar-lo i li va ensenyar la segona targeta groga, de manera que Nekkire va haver d'acabar el partit amb un jugador menys.
  • 511 Minuto 65 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Marinho Caro de Nekkire es va emportar una amonestació al minut 65 per provocar un rival.