Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 727127034

Liga 727127034 Información oficial sobre el partido 727127034 en Hattrick

06.04.2024 16:00:00

Flyflatlus Alineación oficial del equipo 'Flyflatlus' en el partido 1 - 3 Grown Ups Alineación oficial del equipo 'Grown Ups' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Flyflatlus Alineación oficial del equipo 'Flyflatlus' en el partido 1 - 1 Grown Ups Alineación oficial del equipo 'Grown Ups' en el partido
Tiene un resultado normal 0.57Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.39Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
14,3 % 1,6 % 84,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Flyflatlus

Goles Goles

  • 143 Minuto 91 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de Flyflatlus eren letals. En un d'aquests contraatacs, al minut 91, Aurélien Rousseau va rebre una passada llarga des de la dreta i va marcar el 1 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 203 Minuto 79 (Ocasión por la derecha): En Adrian Konkov no oblidarà el que li va passar durant el minut 79. Encarava tot sol la porteria des de la dreta de l'atac, però es va trepitjar els cordons que portava deslligats, i va caure quan només havia d'empènyer la pilota per marcar gol.

Grown Ups

Goles Goles

  • 172 Minuto 29 (Gol por la izquierda): Una sèrie de parets curtes per l'esquerra van permetre a Kristian 'Skinhead' Horgen quedar desmarcat i marcar per a Grown al minut 29. El marcador es va posar aleshores 0 - 1 pels visitants.
  • 181 Minuto 31 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Terje Valland de Grown l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 0 - 2 al minut 31 de partit.
  • 118 Minuto 33 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 33, el Grown va treure un córner ras cap a la frontal de l'àrea, des d'on en Volkert 'Bartemann' Roselaar, completament sol després dels moviments de distracció dels companys, va rematar de primeres, marcant així el 0 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 15 (Ocasión por el centro): Al minut 15 de partit, Volkert 'Bartemann' Roselaar quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 219 Minuto 35 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): La cara de por del porter ho deia tot: En Bożymir Cielewicz va rematar un córner des de l'àrea petita tot sol i va fallar incomprensiblement. El llançador, en Steintór Mortensen, es va posar les mans el cap veient com havien desaprofitat el seu magnífic llançament des de la cantonada.
  • 281 Minuto 77 (Ocasión por el centro): Volkert 'Bartemann' Roselaar quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Geir Hognes, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 281 Minuto 83 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Eivind 'Stormen' Tjeldnes. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 85 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Steintór Mortensen de Grown la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.