Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 727124949

Liga 727124949 Información oficial sobre el partido 727124949 en Hattrick

23.03.2024 15:30:00

Alba City FC Alineación oficial del equipo 'Alba City FC' en el partido 2 - 2 Békéscsaba Előre FC Alineación oficial del equipo 'Békéscsaba Előre FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Alba City FC Alineación oficial del equipo 'Alba City FC' en el partido 3 - 1 Békéscsaba Előre FC Alineación oficial del equipo 'Békéscsaba Előre FC' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.72Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.87Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
90,3 % 0,5 % 9,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Alba City FC

Goles Goles

  • 111 Minuto 35 (Gol por el centro): Passat el minut 35 de joc, Károly Németh facilitava les coses al Alba amb un gol ben maco pel centre que donava l'empat a 1.
  • 113 Minuto 84 (Gol por la derecha): La bona feina feta per la banda dreta va brindar al Alba una bona ocasió d'aconseguir la igualada. En Károly Németh, de volea, conqueria la porteria rival posant el marcador 2 - 2. Tot això passava al minut 84.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 3 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 3 per blocar una centrada d'en Béla Györk va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Alba.
  • 223 Minuto 10 (Ocasión por la derecha): Al minut 10 es va veure una gran oportunitat per a Alba per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Kasszián Kerekes, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 211 Minuto 20 (Ocasión por el centro): Al minut 20, Károly Németh quasi aconsegueix l'empat amb un llançament llarg però va acabar sortint desviat per dalt.
  • 211 Minuto 72 (Ocasión por el centro): Una bona jugada de Béla Györk hauria d'haver estat gol al minut 72 si no hagués estat per la actuació destacada de la defensa central visitant.
  • 213 Minuto 75 (Ocasión por la derecha): Després de 75 minuts, Kasszián Kerekes va tenir l'empat a les botes però no va encertar a marcar des del pic dret de l'àrea gran quan tothom esperava el gol.
  • 221 Minuto 85 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Béla Györk va estar a punt d'acabar en gol al minut 85, però el porter visitant Mihály Géza va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 30 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Mihály Darvalics de Alba la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 82 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en László Boros.

Békéscsaba Előre FC

Goles Goles

  • 173 Minuto 19 (Gol por la derecha): L'afició va callar al minut 19, quan Patrik Komláti va posar els visitants Békéscsaba per damunt al marcador per 0 - 1, rematant un atac per la banda dreta.
  • 171 Minuto 58 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en József Kasznár que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 1 - 2 per a Békéscsaba.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 66 (Ocasión por la derecha): Després de 66 minuts, Bence Sidó va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però János Sűrű va estar atent i va desviar la pilota a córner.
  • 218 Minuto 71 (Ocasión evento especial córner peinado): El jugador de l'equip Békéscsaba Zalán Viszked quasi marca al minut 71 a la sortida d'un córner gràcies a que astutament en Patrik Komláti l'havia deixat sol, però la seva rematada es va estavellar espectacularment al travesser.
  • 242 Minuto 86 (Ocasión de contra por la izquierda): Békéscsaba van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 86, però el xut de Álmos Balog des de l'esquerra va sortir desviat.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 31 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Zalán Viszked de Békéscsaba es va guanyar la targeta groga merescudament.