Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 727124947

Liga 727124947 Información oficial sobre el partido 727124947 en Hattrick

16.03.2024 15:30:00

Adolar Academy Alineación oficial del equipo 'Adolar Academy' en el partido 2 - 2 Alba City FC Alineación oficial del equipo 'Alba City FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Adolar Academy Alineación oficial del equipo 'Adolar Academy' en el partido 3 - 1 Alba City FC Alineación oficial del equipo 'Alba City FC' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.58Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.86Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
89,6 % 0,6 % 9,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Adolar Academy

Goles Goles

  • 114 Minuto 37 (Gol de penalti): Una mà voluntària dins l'àrea visitant va significar un penal a favor dels locals al minut 37. Gyula Bottó, com era d'esperar, va aconseguir marcar-lo, fent pujar el 1 - 1 que empatava un partit molt renyit.
  • 138 Minuto 40 (Gol evento especial extremo + rematador): Tamás Vaskó estava realitzant un excel·lent partit des de la seva banda. Ervin Kinyó va aconseguir rematar una de les seves bones centrades per aconseguir el 2 - 1 al minut 40.

Ocasiones Ocasiones

  • 235 Minuto 3 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): Una jugada intel·ligent, pròpia d'un jugador amb la seva experiència, va permetre a Ervin Kinyó de disposar d'una bona ocasió, però el seu xut va sortir fregant el pal.
  • 222 Minuto 18 (Ocasión por la izquierda): AA va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 18 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Tamás Vaskó ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 212 Minuto 34 (Ocasión por la izquierda): Tamás Vaskó va estar a punt d'empatar per a AA quan va afusellar al porter des de l'esquerra, però János Sűrű va desviar la pilota a l'últim instant.
  • 221 Minuto 73 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Ervin Kinyó va estar a punt d'avançar els locals al minut 73 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 285 Minuto 76 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del AA van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Ervin Kinyó, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.
  • 222 Minuto 79 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 79 per blocar una centrada d'en Fabian Heybey va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de AA.

Alba City FC

Goles Goles

  • 141 Minuto 19 (Gol de contra por el centro): Alba sabia com jugar al contraatac, i al minut 19, Domonkos Pintér va aprofitar-ne un per entrar a l'àrea pel centre, encarar el porter i superar-lo amb una subtil vaselina, aconseguint així el 0 - 1.
  • 161 Minuto 40 (Gol por el centro): Als 40 minuts de partit, Mihály Darvalics de Alba va anotar després d'aprofitar un forat entre la defensa local xutant fort i col·locat. El marcador s'igualava: 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 13 (Ocasión por la izquierda): László Boros va marcar al minut 13 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 272 Minuto 59 (Ocasión por la izquierda): Es duien 59 minuts de partit jugats quan Árpád Kerék va estar a punt de posar per davant a Alba amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Csaba Pólis va impedir un gol cantat.
  • 271 Minuto 75 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Domonkos Pintér que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 272 Minuto 91 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Alba que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en László Boros, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 32 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Domonkos Mákos.
  • 510 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a László Boros de Alba la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 41 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Nándor Behovits de Alba va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 511 Minuto 80 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Károly Németh es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.