Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 727124943

Liga 727124943 Información oficial sobre el partido 727124943 en Hattrick

09.03.2024 15:30:00

Alba City FC Alineación oficial del equipo 'Alba City FC' en el partido 3 - 0 Atomic Boys Alineación oficial del equipo 'Atomic Boys' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Alba City FC Alineación oficial del equipo 'Alba City FC' en el partido 2 - 1 Atomic Boys Alineación oficial del equipo 'Atomic Boys' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.41Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.27Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
73,5 % 5,9 % 20,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Alba City FC

Goles Goles

  • 105 Minuto 29 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): Oh, això és increïble! László Boros rep al balcó de l'àrea una passada molt llarga des del mig del camp de Domonkos Mákos, atura la pilota amb el pit d'esquena a la porteria i, sense deixar que la pilota toqui el terra, executa una xilena estratosfèrica i del tot imprevisible que entra a la porteria llepant el pal i fa inútil l'estirada del porter. 1 - 0 a l'estadi!
  • 132 Minuto 32 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de Alba a 2 - 0. Béla Györk va rematar la jugada quasi sense angle.
  • 130 Minuto 51 (Gol de falta): Domonkos Pintér va aconseguir anotar un tir lliure des de 30 metres al minut 51 que va ampliar l'avantatge pels locals: 3 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 38 (Ocasión por el centro): Domonkos Pintér una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 38, però una magnífica aturada de Mátyás Pál va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 233 Minuto 47 (Ocasión por la derecha): El jugador local Domonkos Pintér per poc que no incrementa el marcador al minut 47. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Mátyás Pál va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 233 Minuto 57 (Ocasión por la derecha): En Béla Györk es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 36, Domonkos Mákos de Alba va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Atomic Boys

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 4 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Dagobert Knapcsek ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 271 Minuto 16 (Ocasión por el centro): Al minut 16 de partit, Zoltán Csokonay quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 271 Minuto 19 (Ocasión por el centro): Atomic va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 19, quan Dagobert Knapcsek va quedar-se sol davant el porter János Sűrű, però aquest va poder aturar el xut.
  • 251 Minuto 50 (Ocasión por el centro): Un excel·lent xut de Dávid Antalóczi va anar a parar a la base del pal del porter local que, al finalitzar la jugada, li va fer un petó agraint aquest cop de mà.
  • 218 Minuto 89 (Ocasión evento especial córner peinado): El jugador de l'equip Atomic Dagobert Knapcsek quasi marca al minut 89 a la sortida d'un córner gràcies a que astutament en Martin Misik l'havia deixat sol, però la seva rematada es va estavellar espectacularment al travesser.
  • 253 Minuto 89 (Ocasión por la derecha): En János Sűrű va fer una estirada espectacular al minut 89, desviant amb la mà canviada un obús disparat des de la dreta de l'atac per part d'en Gábor Kozák.