Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 727092317

Liga 727092317 Información oficial sobre el partido 727092317 en Hattrick

13.04.2024 15:30:00

Cívisváros Alineación oficial del equipo 'Cívisváros' en el partido 1 - 2 Modern Phalanx Alineación oficial del equipo 'Modern Phalanx' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Cívisváros Alineación oficial del equipo 'Cívisváros' en el partido 2 - 0 Modern Phalanx Alineación oficial del equipo 'Modern Phalanx' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.90Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.47Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
94,0 % 0,2 % 5,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Cívisváros

Goles Goles

  • 114 Minuto 53 (Gol de penalti): Al minut 53, l'àrbitre va xiular un penal polèmic a l'àrea visitant, potser pressionat pel públic. Elek Gujdár no va tenir problemes per marcar el penal i així empatar el partit: 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 5 (Ocasión por la izquierda): Cívisváros va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 5 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Rodrigó Ignéczi ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 241 Minuto 12 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Cívisváros, l'equip va recuperar la pilota al minut 12 i va contraatacar. En János Limpár va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 213 Minuto 24 (Ocasión por la derecha): Després de 24 minuts, Noel Komoróczy va tenir l'empat a les botes però no va encertar a marcar des del pic dret de l'àrea gran quan tothom esperava el gol.

Modern Phalanx

Goles Goles

  • 171 Minuto 17 (Gol por el centro): Amb 17 minuts jugats, Dominik Szlancsik de Phalanx va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 0 - 1.
  • 172 Minuto 59 (Gol por la izquierda): Al minut 59 una jugada preciosa iniciada i acabada per l'esquerra de l'atac va permetre a Phalanx prendre l'avantatge al marcador. L'anotador del 1 - 2 va ser en Dominik Szlancsik.

Ocasiones Ocasiones

  • 216 Minuto 10 (Ocasión evento especial rápido + pase): Márk Szegi va marxar per velocitat al minut 10 i va fer una passada de la mort a Dominik Szlancsik, però aquest va fallar.
  • 273 Minuto 11 (Ocasión por la derecha): En Dominik Szlancsik va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 283 Minuto 89 (Ocasión por la derecha): Després de 89 minuts, Gergely Fábián va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però Pattrick-Norman Brettmann va estar atent i va desviar la pilota a córner.