Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 727077129

Liga 727077129 Información oficial sobre el partido 727077129 en Hattrick

23.03.2024 15:30:00

TamasSzakal FC Alineación oficial del equipo 'TamasSzakal FC' en el partido 4 - 2 FC Mecseknádasd Alineación oficial del equipo 'FC Mecseknádasd' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
TamasSzakal FC Alineación oficial del equipo 'TamasSzakal FC' en el partido 5 - 1 FC Mecseknádasd Alineación oficial del equipo 'FC Mecseknádasd' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 4.63Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.99Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
95,5 % 0,2 % 4,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

TamasSzakal FC

Goles Goles

  • 111 Minuto 23 (Gol por el centro): Per fi, el públic va saltar de la cadira quan en Gábor Kapoli va superar el porter rival després de rebre una gran passada en profunditat pel centre. TamasSzakal empatava el partit, 1 a 1, al minut 23.
  • 110 Minuto 69 (Gol de falta): Una falta al minut 69 va proporcionar un lliure directe al TamasSzakal. Bálint Jakab va cargolar la pilota per la dreta de la tanca defensiva i la va fer entrar arran de la creueta, lluny de l'abast del porter, aconseguint així l'empat a 2.
  • 122 Minuto 82 (Gol por la izquierda): Els seguidors del TamasSzakal contenien la respiració mentre en Zsombor Stadler s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 3 - 2 per als locals.
  • 132 Minuto 86 (Gol por la izquierda): Al minut 86, TamasSzakal va aconseguir el 4 - 2 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Antal Sarlós, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 11 (Ocasión por la derecha): Al minut 11 es va veure una gran oportunitat per a TamasSzakal per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Bálint Jakab, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 221 Minuto 24 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Gyula Plesovszki va estar a punt d'acabar en gol al minut 24, però el porter visitant Attila Laurik va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 223 Minuto 26 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en László Kende va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.

FC Mecseknádasd

Goles Goles

  • 142 Minuto 12 (Gol de contra por la izquierda): Preveient que els seus companys estaven a punt de robar la pilota, en László Köles de Mecseknádasd va començar a córrer per la banda esquerra. Aquests segons d'avantatge van possibilitar que el defensor no pogués fer res per interceptar la passada. La definició davant del porter només va ser un tràmit previ per fer pujar el 0 - 1 al marcador.
  • 172 Minuto 62 (Gol por la izquierda): Mecseknádasd va aconseguir l'avantatge de 1 - 2 al minut 62. Fausztusz Mocsai va posar la pilota lluny de l'abast del porter, després d'una gran jugada col·lectiva per l'esquerra.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 21 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de János Lénárd després de 21 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Tibor Csicsó va poder desviar-lo a córner.
  • 281 Minuto 63 (Ocasión por el centro): Attila Milinkó quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Tibor Csicsó, però la pilota va topar amb el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 77 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): János Lénárd de Mecseknádasd va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 513 Minuto 79 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): En János Lénárd es va encarar amb l'àrbitre assistent a un pam del nas, recordant-se'n de la professió de la seva mare per haver xiulat un fora de joc. L'àrbitre va venir corrent des de l'altre punta del camp amb la targeta alçada, que significava la segona per aquest jugador.