Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 727061407

Liga 727061407 Información oficial sobre el partido 727061407 en Hattrick

20.04.2024 15:30:00

Pápai Püspökfalatok Alineación oficial del equipo 'Pápai Püspökfalatok' en el partido 2 - 3 Fakukac SC Alineación oficial del equipo 'Fakukac SC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Sobrenatural (14))
Pápai Püspökfalatok Alineación oficial del equipo 'Pápai Püspökfalatok' en el partido 2 - 5 Fakukac SC Alineación oficial del equipo 'Fakukac SC' en el partido
Tiene un resultado normal 2.27Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.63Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
18,6 % 3,9 % 77,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Pápai Püspökfalatok

Goles Goles

  • 118 Minuto 9 (Gol evento especial córner peinado): En Toño Rodríguez Cano entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al Püspökfalatok, un peu providencial d'en Bence Dvéri va situar el 1-0 al panell digital.
  • 104 Minuto 81 (Gol de penalti): Püspökfalatok aconseguia el 2 - 3 mitjançant un penal llançat esplèndidament per Mateo López al cantó inferior dret de la porteria rival.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 10 (Ocasión por la derecha): En Paul Frimpong es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 219 Minuto 41 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): El gol per a Püspökfalatok va estar a punt d'arribar en un córner. En Joseph Wanyancha va rematar, enviant la pilota al fons de la porteria, per l'àrbitre va assenyalar falta per haver-se arrepenjat sobre el porter.
  • 221 Minuto 42 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Gábor Kozma! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 211 Minuto 84 (Ocasión por el centro): Al minut 84 el Püspökfalatok va posar setge sobre la defensa central visitant però en Simeón Carnero no va estar gens encertat.
  • 210 Minuto 90 (Ocasión de falta): En Gábor Sudár va fer una magnífica aturada al minut 90, tot i el bon llançament de falta de Mateo López.

Fakukac SC

Goles Goles

  • 162 Minuto 39 (Gol por la izquierda): L'afició local va emmudir al minut 39, quan Serviliano Cayetano Baldenegro va rematar amb un xut sorpresa amb molta picardia després d'una bona jugada d'equip per l'esquerra, i va empatar el partit a 1 - 1.
  • 172 Minuto 43 (Gol por la izquierda): Una sèrie de parets curtes per l'esquerra van permetre a Serviliano Cayetano Baldenegro quedar desmarcat i marcar per a Fakukac al minut 43. El marcador es va posar aleshores 1 - 2 pels visitants.
  • 182 Minuto 44 (Gol por la izquierda): Serviliano Cayetano Baldenegro va aprofitar un error defensiu al minut 44, i amb un xut creuat escorat a l'esquerra de l'atac va situar el 1 - 3 al marcador per a Fakukac.

Ocasiones Ocasiones

  • 205 Minuto 29 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Fakukac va estar a punt de marcar quan Gábor Sudár va fer una passada impressionant a Dávid Rob, que va driblar el porter, va xutar quasi sense angle i va enviar la pilota a la xarxa... per la part de fora.
  • 263 Minuto 35 (Ocasión por la derecha): El Fakukac creava perill des de la dreta al minut 35, però en Róbert Zollner, amb un bon moviment tàctic, va anticipar-se a Nathan Chadli desviant la pilota a servei de cantonada.
  • 285 Minuto 48 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Püspökfalatok. La jugada d'estratègia del Fakukac per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Nathan Chadli va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.
  • 282 Minuto 71 (Ocasión por la izquierda): Al minut 71 Róbert Zollner va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Serviliano Cayetano Baldenegro, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.
  • 283 Minuto 77 (Ocasión por la derecha): Podria haver incrementat el marcador en Yohan Porquet al minut 77, però la rematada des de la dreta va sortir tan desviada que va fer gestos per fer creure als seus companys que era una centrada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 73 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Radoslav Kúnchev de Fakukac la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 512 Minuto 82 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): En Radoslav Kúnchev se'n va anar al carrer després de veure la segona targeta groga per reiteració de faltes.