Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 727060067

Liga 727060067 Información oficial sobre el partido 727060067 en Hattrick

27.04.2024 15:30:00

Katicak Alineación oficial del equipo 'Katicak' en el partido 2 - 1 SOLAR TREND Devils Alineación oficial del equipo 'SOLAR TREND Devils' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Katicak Alineación oficial del equipo 'Katicak' en el partido 1 - 1 SOLAR TREND Devils Alineación oficial del equipo 'SOLAR TREND Devils' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.69Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.29Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
21,0 % 6,3 % 72,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Katicak

Goles Goles

  • 123 Minuto 39 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 1 - 0 al minut 39 gràcies a la jugada de József Séllei, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.
  • 131 Minuto 75 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Mathias Ramonet va aprofitar per marcar el 2 - 0 a plaer.

Ocasiones Ocasiones

  • 205 Minuto 3 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Una de les habilitats de Doo-Hyun Pyeong era fer passades de llarga distància. Al minut 3 en va fer una que deixava tot sol davant del porter a en Sylvain Halberstad però la pilota li va passar per sota el peu al voler-la controlar.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 82 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Şinasi Oralman de Katicak la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

SOLAR TREND Devils

Goles Goles

  • 190 Minuto 89 (Gol de falta): Al 89 minuts, El SolarTrend va fer el 2-1. En József Balogh va mostrar el perquè li diuen el "Bou de la muntanya", ja que va mostrar la seva potència per marcar el gol.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 16 (Ocasión por la izquierda): Giovanni Battista Tiribocchi va marcar al minut 16 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 272 Minuto 31 (Ocasión por la izquierda): Giorgio Avallone, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 31 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 262 Minuto 44 (Ocasión por la izquierda): Giovanni Battista Tiribocchi per poc no aconsegueix empatar el marcador al minut 44, però el seu centre-xut des de l'esquerra va acabar estavellant-se al pal.
  • 262 Minuto 56 (Ocasión por la izquierda): Al minut 56 Ricco Dulabone va xutar a porteria des de la banda esquerra, però Harald Tjørnild va aturar la seva gardela amb una estirada espectacular, cosa que va provocar que tot l’estadi es posés dempeus i es deixés la gargamella corejant el seu nom.
  • 253 Minuto 79 (Ocasión por la derecha): SolarTrend van seguir progressant per la banda dreta. Róbert Engelhardt va tenir la seva oportunitat al minut 79, però la defensa local estava ben organitzada i va poder aturar l'atac.
  • 251 Minuto 89 (Ocasión por el centro): Patrick Gavezzoli va tenir un parell de bones oportunitats d'acostar al seu equip al marcador, però el porter Humberto Jorge Falcão no es va rendir i va fer unes grans aturades.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Sándor Rácz es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.