Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 727058882

Liga 727058882 Información oficial sobre el partido 727058882 en Hattrick

06.04.2024 15:30:00

Crumb Hunters F C Alineación oficial del equipo 'Crumb Hunters F C' en el partido 3 - 0 Boyz from Hell Alineación oficial del equipo 'Boyz from Hell' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Crumb Hunters F C Alineación oficial del equipo 'Crumb Hunters F C' en el partido 3 - 0 Boyz from Hell Alineación oficial del equipo 'Boyz from Hell' en el partido
Tiene un resultado normal 3.35Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.39Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,6 % 0,1 % 1,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Crumb Hunters F C

Goles Goles

  • 123 Minuto 24 (Gol por la derecha): Corria el minut 24 quan els locals van prendre avantatge mitjançant un gol de Luc Martel, que va posar el 1 - 0 al marcador després d'una jugada d'equip per la banda dreta.
  • 133 Minuto 75 (Gol por la derecha): Hunters va aconseguir el 2 - 0 quan Bertalan Hanacsek va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.
  • 134 Minuto 81 (Gol de penalti): Hunters va obtenir un penal al minut 81, que va llançar a la perfecció Roman Galewicz. 3 - 0 a favor dels locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 33 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Dominik Váradi al minut 33 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Hugo Chevallier va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 231 Minuto 38 (Ocasión por el centro): Raymond Maucq una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 38, però una magnífica aturada de Dominik Váradi va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 285 Minuto 53 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Hugo Chevallier, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.

Boyz from Hell

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 11 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Boyz va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Marcin Kołowski, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 43 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a László Acsády de Boyz la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.