Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 727057051

Liga 727057051 Información oficial sobre el partido 727057051 en Hattrick

11.05.2024 15:30:00

Star Hope City Alineación oficial del equipo 'Star Hope City' en el partido 5 - 1 Nagyfröcs fc Alineación oficial del equipo 'Nagyfröcs fc' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Star Hope City Alineación oficial del equipo 'Star Hope City' en el partido 1 - 2 Nagyfröcs fc Alineación oficial del equipo 'Nagyfröcs fc' en el partido
Tiene mucha potra 0.75Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.62Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
17,2 % 2,9 % 79,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Star Hope City

Goles Goles

  • 185 Minuto 13 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Nagyfröcs. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Ralf Haslauer la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Star es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 1 - 0 arribava al minut 13.
  • 130 Minuto 31 (Gol de falta): El gol de falta de Szabolcs Lukács sortirà a moltes televisions, ja que el seu xut va tocar el travesser, un pal, la línia de gol i l'altre pal abans d'introduir-se a la porteria al minut 31 i ampliar l'avantatge de Star a 2 - 0.
  • 118 Minuto 49 (Gol evento especial córner peinado): Szabolcs Muraközy va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de Star, Gergő Tisza, que va marcar, sense saber com, el 3 - 0.
  • 132 Minuto 53 (Gol por la izquierda): En Diego Lopez va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 4 - 0.
  • 118 Minuto 65 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 65, Giovanni Colica va pentinar un córner cap al segon pal que Máté Vida va rematar a gol completament sol, marcant així el 5 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 40 (Ocasión de contra por el centro): En Diego Lopez va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.

Nagyfröcs fc

Goles Goles

  • 152 Minuto 56 (Gol por la izquierda): El 4 - 1 el va apuntar al seu compte particular François Cavaillès de Nagyfröcs després d'una preciosa jugada per l'esquerra, cosa que va provocar la cridòria dels aficionats visitants més animats.

Ocasiones Ocasiones

  • 253 Minuto 69 (Ocasión por la derecha): Sándor Pulay quasi redueix la diferència al marcador al minut 69, però una gran estirada d'en Bertalan Farkas va impedir que la pilota arribés a la xarxa. Quan es va aixecar, va esbroncar a la seva defensa esquerra per deixar xutar al rival.