Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 727046056

Liga 727046056 Información oficial sobre el partido 727046056 en Hattrick

06.04.2024 15:25:00

Dražovský sokoli Alineación oficial del equipo 'Dražovský sokoli' en el partido 5 - 3 Špek City Alineación oficial del equipo 'Špek City' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Dražovský sokoli Alineación oficial del equipo 'Dražovský sokoli' en el partido 2 - 4 Špek City Alineación oficial del equipo 'Špek City' en el partido
Tiene bastante suerte 2.00Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.88Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
19,9 % 5,1 % 75,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Dražovský sokoli

Goles Goles

  • 116 Minuto 27 (Gol evento especial rápido + pase): Al minut 27, en Stanislav Bidleň del Dražovský va fer gala de la seva increïble punta de velocitat i, deixant enrere la defensa, va donar la passada de gol a Jakub Jakubek que no va desaprofitar l'ocasió de marcar el 1 - 1.
  • 118 Minuto 39 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 39, el Dražovský va treure un córner ras cap a la frontal de l'àrea, des d'on en Samuel Salas, completament sol després dels moviments de distracció dels companys, va rematar de primeres, marcant així el 2 - 1.
  • 131 Minuto 40 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Dražovský va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Jakub Jakubek progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 3 - 1.
  • 133 Minuto 44 (Gol por la derecha): Dražovský va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Clemente D'Ascanio va poder fer el 4 - 2 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.
  • 130 Minuto 78 (Gol de falta): Tot i no tenir massa angle, en Jakub Jakubek va executar amb gran precisió i potència un tir lliure directe. El porter no va poder fer res més que mirar com la pilota entrava per l'escaire. Acte seguit, es va treure els guants i va aplaudir rendint-se davant d'aquesta obra d'art. Al 78 el resultat passava a ser de 5 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 211 Minuto 22 (Ocasión por el centro): Una bona jugada de Adrián Stánok hauria d'haver estat gol al minut 22 si no hagués estat per la actuació destacada de la defensa central visitant.
  • 222 Minuto 29 (Ocasión por la izquierda): Dražovský va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Mojmír Kočák va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Botond Teszár.
  • 289 Minuto 58 (Ocasión evento especial): En Jean-Marc Bernhardt, al minut 58 semblava que anés a la velocitat del so, corrent per la banda darrere la pilota, però Stefan Pettersson el va avançar a la velocitat de la llum desfent el perill per la seva porteria.
  • 233 Minuto 83 (Ocasión por la derecha): Al minut 83 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Tomáš Turčiansky de Dražovský va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 232 Minuto 84 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Botond Teszár al minut 84 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Stanislav Bidleň va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.

Špek City

Goles Goles

  • 171 Minuto 10 (Gol por el centro): En Stefan Pettersson donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 10 el marcador reflectia el 0 - 1.
  • 153 Minuto 44 (Gol por la derecha): Al minut 44, Vojtech Tuleja va rebre la pilota després d'una jugada per la dreta, i va retallar distàncies per Špek en aconseguir el 3 - 2.
  • 137 Minuto 64 (Gol evento especial extremo + rematador): Amb una precisió quirúrgica, la magnífica centrada de Vojtech Tuleja va anar a parar al cap de Martin Skryja que va demostrar que és un mestre rematant de cap i va anotar així per a Špek el 4 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 252 Minuto 50 (Ocasión por la izquierda): Una llarga i pacient circulació de pilota del Špek va acabar amb una bona passada a la banda esquerra, que en Peter Hradečný no va poder controlar.
  • 252 Minuto 60 (Ocasión por la izquierda): Špek va tenir l'ocasió de reduir distàncies al minut 60 des de l'esquerra, però un defensa local va treure la pilota de damunt la mateixa ratlla de gol, enviant-la a fora de banda.
  • 254 Minuto 82 (Ocasión de penalti): L'àrbitre assistent va cridar l'atenció de l'àrbitre per avisar-lo d'un penal. "No em fotis Rafa!" va esclatar l'àrbitre. "Penal de qui?!". El penal era a favor de Špek i el va llençar en Vojtech Tuleja, però el va fallar.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Stefan Pettersson de Špek la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.