Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 727034644

Liga 727034644 Información oficial sobre el partido 727034644 en Hattrick

27.04.2024 15:25:00

1. fc nam sa nechce Alineación oficial del equipo '1. fc nam sa nechce' en el partido 2 - 1 Sokol Riecka Alineación oficial del equipo 'Sokol Riecka' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
1. fc nam sa nechce Alineación oficial del equipo '1. fc nam sa nechce' en el partido 0 - 1 Sokol Riecka Alineación oficial del equipo 'Sokol Riecka' en el partido
Tiene suerte 0.38Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.28Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
8,1 % 0,4 % 91,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

1. fc nam sa nechce

Goles Goles

  • 140 Minuto 85 (Gol de contra de falta): Per efectes de la pressió exercida, el nechce va poder sortir ràpidament al contraatac. Els defensors van fer el possible per aturar-lo i van fer una falta a la frontal. Però va ser pitjor el remei que la malaltia, ja que el tir lliure directe el va transformar en gol en Ivica Krkobabić aconseguint el 1 - 1.
  • 143 Minuto 88 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de nechce eren letals. En un d'aquests contraatacs, al minut 88, Ilyas Knipfer va rebre una passada llarga des de la dreta i va marcar el 2 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 38 (Ocasión por la derecha): Al minut 38 es va veure una gran oportunitat per a nechce per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Cătălin Şandor, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 242 Minuto 53 (Ocasión de contra por la izquierda): El nechce va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 53, però en Zeno Staltari va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 75 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 75, Mohamed Cherif Touati de nechce va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Sokol Riecka

Goles Goles

  • 185 Minuto 41 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 41 minuts, el tirador de faltes del Riecka va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Stefan Reuter, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 0 - 1 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 13 (Ocasión por la derecha): Filip Kostić de Riecka, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 13, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 273 Minuto 36 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 36, quan en Ante Rebić va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 263 Minuto 88 (Ocasión por la derecha): Ante Rebić va entrar a l'àrea per la banda dreta, però els defenses no van permetre que arribés més lluny i van enviar la pilota a córner.
  • 262 Minuto 89 (Ocasión por la izquierda): Riecka va estar a punt d'empatar al 89 quan un jugador local va perdre la pilota dins l'àrea gràcies a la pressió de Thomas Helmer que va avançar fins l'àrea petita pel flanc esquerre, però l'embolic va acabar en no res.