Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 727013798

Liga 727013798 Información oficial sobre el partido 727013798 en Hattrick

06.04.2024 15:20:00

fc zemaitukai Alineación oficial del equipo 'fc zemaitukai' en el partido 3 - 1 FC Kirvis Alineación oficial del equipo 'FC Kirvis' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
fc zemaitukai Alineación oficial del equipo 'fc zemaitukai' en el partido 4 - 0 FC Kirvis Alineación oficial del equipo 'FC Kirvis' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 4.26Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

fc zemaitukai

Goles Goles

  • 121 Minuto 19 (Gol por el centro): Al minut 19 els aficionats van embogir quan en Samuel Leacock va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 1 - 0 a favor de zemaitukai.
  • 121 Minuto 83 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Nikodemas Domninas, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del zemaitukai se les va manegar per posar per davant el seu equip: 2 - 1 al minut 83.
  • 131 Minuto 85 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de zemaitukai va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Samuel Leacock progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 3 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 15 (Ocasión por la derecha): Al minut 15, Alessandro Maria Guerinoni arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 285 Minuto 28 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Bernardas Varpučanskis, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.
  • 232 Minuto 32 (Ocasión por la izquierda): Al minut 32, Kastytis Kornejevas gairebé va marcar per a zemaitukai des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 222 Minuto 34 (Ocasión por la izquierda): zemaitukai va estar a punt de posar-se per davant al minut 34 però Daniel Engström va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 222 Minuto 81 (Ocasión por la izquierda): zemaitukai va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 81 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Kastytis Kornejevas ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 232 Minuto 87 (Ocasión por la izquierda): Passaven 87 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Daniel Engström va rematar alt.
  • 233 Minuto 89 (Ocasión por la derecha): En Kastytis Kornejevas es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.

FC Kirvis

Goles Goles

  • 141 Minuto 33 (Gol de contra por el centro): Mentre els rivals celebraven un gol que l'àrbitre havia anul·lat per fora de joc, els jugadors de Kirvis van posar en joc ràpidament la pilota, muntant un contraatac que els va permetre plantar-se sense oposició davant el porter i marcar el 1 - 1 mitjançant en Liviu Iftimia.

Ocasiones Ocasiones

  • 286 Minuto 29 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Al minut 29, el Kirvis estava en disposició d'efectuar un tir lliure directe perillós com a conseqüència d'un contraatac. En Liviu Iftimia va voler enganyar als rivals centrant la pilota al segon pal, però també va enganyar als seus companys, que no es van desmarcar perquè esperaven un llançament directe.
  • 205 Minuto 78 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Una de les habilitats de Samuel Matías era fer passades de llarga distància. Al minut 78 en va fer una que deixava tot sol davant del porter a en Josvilas Naginas però la pilota li va passar per sota el peu al voler-la controlar.
  • 243 Minuto 82 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Kirvis va anar a parar a la dreta de l'atac on en Jogminas Tenanevičius, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Balys Deviatjarovas de Kirvis amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 510 Minuto 86 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Custódio Jorge Martins de Kirvis la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.