Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Parmitos Enroscachapa FS (1455136) - Squale F.C. (1457370) » 727010931: T75/J6/VII

Liga 727010931 Información oficial sobre el partido 727010931 en Hattrick

16.03.2024 15:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 6 / VII.1013 (39049)

Parmitos Enroscachapa FS Alineación oficial del equipo 'Parmitos Enroscachapa FS' en el partido 0 - 1 Squale F.C. Alineación oficial del equipo 'Squale F.C.' en el partido
0 - 1 Pietro Corvi (47')
Parmitos Enroscachapa FS Alineación oficial del equipo 'Parmitos Enroscachapa FS' en el partido 0 - 1 Squale F.C. Alineación oficial del equipo 'Squale F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Parmitos Enroscachapa FS Alineación oficial del equipo 'Parmitos Enroscachapa FS' en el partido 0 - 2 Squale F.C. Alineación oficial del equipo 'Squale F.C.' en el partido
Tiene un resultado normal 0.27Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.04Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
1,8 % 0,1 % 98,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Parmitos Enroscachapa FS

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 62 (Ocasión evento especial córner peinado): En un servei de cantonada, en Santiago Maestre va entorpir al marcador d'en Pablo Miguel per tal que aquest marqués tot sol, però aquest no va dirigir bé la pilota i va errar la rematada.

Squale F.C.

Goles Goles

  • 174 Minuto 47 (Gol de penalti): En Pietro Corvi va demostrar tenir sang freda perquè va tirar el penal emulant a Antonín Panenka el gol que significava el 0 - 1 al minut 47. El porter es va aixecar ràpidament i li va fer una mirada d'aquelles que maten.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 4 (Ocasión por la izquierda): Adrian Bârdan va marcar al minut 4 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 272 Minuto 5 (Ocasión por la izquierda): Es duien 5 minuts de partit jugats quan Pietro Corvi va estar a punt de posar per davant a Squale amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Alfonso Rada Martínez va impedir un gol cantat.
  • 281 Minuto 55 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Adrian Bârdan va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.
  • 283 Minuto 61 (Ocasión por la derecha): Pietro Corvi de Squale va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 61 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.
  • 281 Minuto 69 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Alberto Salvador Calvo. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 6 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Pietro Corvi.
  • 510 Minuto 58 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Jesse McDevitt de Squale la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.