Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Faceless (124089) - Pulgas amaestradas FC (992594) » 727010485: T75/J7/VII

Liga 727010485 Información oficial sobre el partido 727010485 en Hattrick

23.03.2024 15:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 7 / VII.1005 (39041)

Faceless Alineación oficial del equipo 'Faceless' en el partido 1 - 0 Pulgas amaestradas FC Alineación oficial del equipo 'Pulgas amaestradas FC' en el partido
Francisco Alberto Rosselot (33') 1 - 0
Faceless Alineación oficial del equipo 'Faceless' en el partido 1 - 0 Pulgas amaestradas FC Alineación oficial del equipo 'Pulgas amaestradas FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Faceless Alineación oficial del equipo 'Faceless' en el partido 2 - 0 Pulgas amaestradas FC Alineación oficial del equipo 'Pulgas amaestradas FC' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.90Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.45Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
94,5 % 0,2 % 5,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Faceless

Goles Goles

  • 122 Minuto 33 (Gol por la izquierda): Faceless, atacant per l'esquerra al minut 33, va aprofitar el magnífic llançament de Francisco Alberto Rosselot per agafar avantatge al marcador: 1 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 5 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 5 per blocar una centrada d'en Gonzalo Agüera va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Faceless.
  • 221 Minuto 7 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Gonzalo Agüera! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 235 Minuto 36 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): L'àmplia experiència de César San Gil Ollo es va fer notar quan va aprofitar un error defensiu al minut 36, però el porter va aturar el seu xut.
  • 234 Minuto 39 (Ocasión de penalti): Un penal al minut 39 va donar als locals l'oportunitat d'ampliar el seu avantatge, però Santiago Escalada estava massa segur de si mateix i va enviar la pilota fora.
  • 233 Minuto 72 (Ocasión por la derecha): El Faceless ho intentava per la dreta per mitjà de César San Gil Ollo, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 231 Minuto 77 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Pedro Rubio Vega va estar a punt de sentenciar el partit al minut 77, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 231 Minuto 84 (Ocasión por el centro): Al minut 84, César San Gil Ollo gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Guillermo Mateos va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 26 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Jordi Crosa de Faceless la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 511 Minuto 30 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Francisco Alberto Rosselot de Faceless es va emportar una amonestació al minut 30 per provocar un rival.

Pulgas amaestradas FC

Ocasiones Ocasiones

  • 262 Minuto 37 (Ocasión por la izquierda): Al minut 37 Diego Purificacion va xutar a porteria des de la banda esquerra, però Vlaho Gržanov va aturar la seva gardela amb una estirada espectacular, cosa que va provocar que tot l’estadi es posés dempeus i es deixés la gargamella corejant el seu nom.
  • 262 Minuto 78 (Ocasión por la izquierda): L'empat dels visitants es veia a venir al minut 78, en un 1 contra 1 amb el porter, però Vlaho Gržanov va mostrar uns grans reflexos i va aconseguir aturar el xut de Bersaitz Larrageta des de l'esquerra.