Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Ateneu Deportiu Guíxols (802076) - Lleidatans Agermanats (1436948) » 727008887: T75/J13/VII

Liga 727008887 Información oficial sobre el partido 727008887 en Hattrick

04.05.2024 15:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 13 / VII.976 (39012)

Ateneu Deportiu Guíxols Alineación oficial del equipo 'Ateneu Deportiu Guíxols' en el partido 5 - 2 Lleidatans Agermanats Alineación oficial del equipo 'Lleidatans Agermanats' en el partido
Paulo Grados (24') 1 - 0
Giampietro Garzone (25') 2 - 0
Albino Eirei (32') 3 - 0
Paulo Grados (35') 4 - 0
Otakar Matulka (50') 5 - 0
5 - 1 Tiresias Sompolos (71')
5 - 2 Julio César Puerta (75')
Ateneu Deportiu Guíxols Alineación oficial del equipo 'Ateneu Deportiu Guíxols' en el partido 5 - 2 Lleidatans Agermanats Alineación oficial del equipo 'Lleidatans Agermanats' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Ateneu Deportiu Guíxols Alineación oficial del equipo 'Ateneu Deportiu Guíxols' en el partido 3 - 1 Lleidatans Agermanats Alineación oficial del equipo 'Lleidatans Agermanats' en el partido
Tiene suerte 3.35Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.19Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
88,1 % 0,8 % 11,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Ateneu Deportiu Guíxols

Goles Goles

  • 118 Minuto 24 (Gol evento especial córner peinado): Ninos Venakis va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de Ateneu, Paulo Grados, que va marcar, sense saber com, el 1 - 0.
  • 132 Minuto 25 (Gol por la izquierda): En Giampietro Garzone va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 2 - 0.
  • 139 Minuto 32 (Gol evento especial técnico vs. cabeceador): Quina forma de deixar en ridícul al rival! Un seguit de fintes de Albino Eirei van servir per superar a l'últim defensor, en Kamil Azkurreta. Tot va acabar amb el 3 - 0 pujant al marcador, el defensor amb el maluc fracturat i els aficionats de Ateneu cantant "Albino Eirei selecció!"
  • 133 Minuto 35 (Gol por la derecha): Ateneu va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Paulo Grados va poder fer el 4 - 0 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.
  • 130 Minuto 50 (Gol de falta): Tot i no tenir massa angle, en Otakar Matulka va executar amb gran precisió i potència un tir lliure directe. El porter no va poder fer res més que mirar com la pilota entrava per l'escaire. Acte seguit, es va treure els guants i va aplaudir rendint-se davant d'aquesta obra d'art. Al 50 el resultat passava a ser de 5 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 76 (Ocasión por el centro): Al minut 76, Giampietro Garzone gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Urtz Ubegun va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 233 Minuto 85 (Ocasión por la derecha): Al minut 85 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Josías Guadalix de Ateneu va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.

Lleidatans Agermanats

Goles Goles

  • 151 Minuto 71 (Gol por el centro): Els visitants van respondre al minut 71 del partit, anotant el 5 - 1, mitjançant una bona combinació pel centre que va rematar Tiresias Sompolos.
  • 152 Minuto 75 (Gol por la izquierda): L'equip visitant va reduir diferències a 5 - 2 quan Julio César Puerta va superar el porter després d'una jugada per l'esquerra al minut 75 de joc i va fer emmudir l'estadi cridant "Voleu fer el favor de callar?"

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 7 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Carlo Malpasso que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 270 Minuto 12 (Ocasión de falta): Julio César Puerta va xutar magistralment una falta al minut 12 però no va tenir sort, ja que el porter va desviar la pilota a l'últim moment.
  • 253 Minuto 29 (Ocasión por la derecha): L'atac dret visitant feia temps que portava perill. Al minut 29 en Tiresias Sompolos va aconseguir xutar tot i estar envoltat de contraris, però l'aturada d'en Réginald Iemants va impedir que reduïssin les diferències al marcador.
  • 252 Minuto 42 (Ocasión por la izquierda): Al minut 42 un espontani va saltar al terreny de joc vestit amb una barretina i va llançar a la cara de Tiresias Sompolos la bandera del seu antic club abans de llançar-se com una exhalació contra la xarxa de la porteria on segons abans el jugador de Lleidatans havia fallat una clara oportunitat, tot sol des de l'esquerra.
  • 254 Minuto 79 (Ocasión de penalti): Al minut 79 de partit, l'àrbitre va assenyalar un penal a favor de Lleidatans, però Julio César Puerta no va aconseguir transformar-lo en gol.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 41 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Carles Gallardet de Lleidatans la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.