Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Equipoxurriu (993386) - Los_Nanos C.F. (49148) » 727008419: T75/J8/VII

Liga 727008419 Información oficial sobre el partido 727008419 en Hattrick

30.03.2024 15:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 8 / VII.968 (39004)

Equipoxurriu Alineación oficial del equipo 'Equipoxurriu' en el partido 2 - 2 Los_Nanos C.F. Alineación oficial del equipo 'Los_Nanos C.F.' en el partido
Ólafur Breki Agnarsson (7') 1 - 0
Alberto Ponzi (32') 2 - 0
2 - 1 Fernando Malo (72')
2 - 2 Alex Duggan (90')
Equipoxurriu Alineación oficial del equipo 'Equipoxurriu' en el partido 2 - 2 Los_Nanos C.F. Alineación oficial del equipo 'Los_Nanos C.F.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Equipoxurriu Alineación oficial del equipo 'Equipoxurriu' en el partido 3 - 0 Los_Nanos C.F. Alineación oficial del equipo 'Los_Nanos C.F.' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 3.03Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.42Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,0 % 0,1 % 1,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Equipoxurriu

Goles Goles

  • 122 Minuto 7 (Gol por la izquierda): Equipoxurriu prenia la batuta de l'encontre al minut 7, quan en Ólafur Breki Agnarsson va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 1 - 0 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.
  • 133 Minuto 32 (Gol por la derecha): Amb 32 minuts jugats, en Alberto Ponzi va augmentar l'avantatge de Equipoxurriu a 2 - 0 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 38 (Ocasión por la izquierda): En Ignacio Cantero, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 233 Minuto 40 (Ocasión por la derecha): El jugador local Javier Morales per poc que no incrementa el marcador al minut 40. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Yago Gaitán va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 231 Minuto 54 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Alberto Ponzi. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 24 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Alberto Ponzi de Equipoxurriu la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 514 Minuto 71 (Tarjeta roja directa): Al minut 71 en Ignacio Cantero va acostar-se a un rival que el tenia amargat i li va fotre un cop de cap al nas que el va deixar xato. Després d'això, amb una inusual calma i enteresa no digne del que acabava de fer, va anar caminant tranquil·lament cap als vestidors sabent que l'àrbitre li ensenyaria la vermella directa.

Los_Nanos C.F.

Goles Goles

  • 152 Minuto 72 (Gol por la izquierda): L'equip visitant va reduir diferències a 2 - 1 quan Fernando Malo va superar el porter després d'una jugada per l'esquerra al minut 72 de joc i va fer emmudir l'estadi cridant "Voleu fer el favor de callar?"
  • 161 Minuto 90 (Gol por el centro): Als 90 minuts de partit, Alex Duggan de Los_Nanos va anotar després d'aprofitar un forat entre la defensa local xutant fort i col·locat. El marcador s'igualava: 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 239 Minuto 26 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): Una hàbil croqueta marca de la casa de Josep Maria Mascaró va servir per deixar enrere el gegant Stefan Opyc al minut 26, però el seu xut final va sortir desviat i va colpejar un reporter gràfic als ronyons.
  • 242 Minuto 39 (Ocasión de contra por la izquierda): El Los_Nanos va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 39, però en Francisco Valmayor va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.
  • 252 Minuto 60 (Ocasión por la izquierda): Una llarga i pacient circulació de pilota del Los_Nanos va acabar amb una bona passada a la banda esquerra, que en Alex Duggan no va poder controlar.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 29 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Joseba Barrondo.
  • 510 Minuto 67 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Francisco Valmayor de Los_Nanos va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 90 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 90, León Platero de Los_Nanos va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.