Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Dimonis FC (1368236) - Elements Society (1599335) » 727008161: T75/J14/VII

Liga 727008161 Información oficial sobre el partido 727008161 en Hattrick

11.05.2024 15:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 14 / VII.963 (38999)

bonsi team Alineación oficial del equipo 'bonsi team' en el partido 2 - 2 Elements Society Alineación oficial del equipo 'Elements Society' en el partido
Santiago Falco (13') 1 - 0
1 - 1 Semuel Fiorio (71')
Santiago Falco (76') 2 - 1
2 - 2 Adrián Ezquer (78')
bonsi team Alineación oficial del equipo 'bonsi team' en el partido 2 - 2 Elements Society Alineación oficial del equipo 'Elements Society' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
bonsi team Alineación oficial del equipo 'bonsi team' en el partido 2 - 1 Elements Society Alineación oficial del equipo 'Elements Society' en el partido
Tiene un resultado normal 2.14Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.27Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
66,2 % 10,4 % 23,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

bonsi team

Goles Goles

  • 123 Minuto 13 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 1 - 0 al minut 13 gràcies a la jugada de Santiago Falco, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.
  • 142 Minuto 76 (Gol de contra por la izquierda): En Santiago Falco va simular una falta a la banda esquerra del seu atac però l'àrbitre no va picar. Mentre es queixava del turmell el seus companys van recuperar la pilota i, per art de màgia, es va posar de peu per rebre la pilota i marcar a plaer el 2 - 1. Per dissimular, a la celebració es va doldre un altre cop del turmell...

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 34 (Ocasión por el centro): Baldomero Mancha Gil una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 34, però una magnífica aturada de Juan Antonio Huirravoso va mantenir l'equip visitant dins del partit.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 12 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 12, Felipe Eliceyri Lantabat de bonsi va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Elements Society

Goles Goles

  • 190 Minuto 71 (Gol de falta): En Semuel Fiorio va mostrar quina potència té, perquè va poder desempallegar-se dels rivals per la força, acabant marcant el 1-1.
  • 162 Minuto 78 (Gol por la izquierda): Una centrada des de la banda esquerra la va pentinar un defensor al primer pal, amb tanta mala sort que al segon pal, tot sol, hi havia en Adrián Ezquer per marcar pels visitants. Al marcador pujava el gol de l'empat: 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 11 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Elements que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Hugo Valiente, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 262 Minuto 29 (Ocasión por la izquierda): L'empat dels visitants es veia a venir al minut 29, en un 1 contra 1 amb el porter, però Miguel Valera va mostrar uns grans reflexos i va aconseguir aturar el xut de Moisés Sánchez Ochoa des de l'esquerra.
  • 262 Minuto 39 (Ocasión por la izquierda): Al minut 39 Miquel Calabuig va xutar a porteria des de la banda esquerra, però Miguel Valera va aturar la seva gardela amb una estirada espectacular, cosa que va provocar que tot l’estadi es posés dempeus i es deixés la gargamella corejant el seu nom.
  • 262 Minuto 64 (Ocasión por la izquierda): Elements va estar a punt d'empatar al 64 quan un jugador local va perdre la pilota dins l'àrea gràcies a la pressió de Semuel Fiorio que va avançar fins l'àrea petita pel flanc esquerre, però l'embolic va acabar en no res.
  • 285 Minuto 75 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de Elements a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Ereinotz Lujanbio va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 64 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Semuel Fiorio de Elements va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.