Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

SD TENERIFE B ES ASCENSO (1438379) - Juventud Canario (438811) » 727007953: T75/J4/VII

Liga 727007953 Información oficial sobre el partido 727007953 en Hattrick

02.03.2024 15:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 4 / VII.960 (38996)

SD TENERIFE B ES ASCENSO Alineación oficial del equipo 'SD TENERIFE B ES ASCENSO' en el partido 2 - 3 Juventud Canario Alineación oficial del equipo 'Juventud Canario' en el partido
0 - 1 David Valderas (19')
Diego Echazuría (38') 1 - 1
Santiago Madrona (42') 2 - 1
2 - 2 Sergio Cerjo (43')
2 - 3 Diego Beamud (71')
SD TENERIFE B ES ASCENSO Alineación oficial del equipo 'SD TENERIFE B ES ASCENSO' en el partido 2 - 3 Juventud Canario Alineación oficial del equipo 'Juventud Canario' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Destacado (10))
SD TENERIFE B ES ASCENSO Alineación oficial del equipo 'SD TENERIFE B ES ASCENSO' en el partido 7 - 1 Juventud Canario Alineación oficial del equipo 'Juventud Canario' en el partido
Tiene un gafe que te cagas 7.33Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.90Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,5 % 0,1 % 1,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un super EJEA (7)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

SD TENERIFE B ES ASCENSO

Goles Goles

  • 111 Minuto 38 (Gol por el centro): Amb un xut des de la frontal de l'àrea al minut 38, Diego Echazuría de TENERIFE empatava el partit: 1 - 1.
  • 121 Minuto 42 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Santiago Madrona, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del TENERIFE se les va manegar per posar per davant el seu equip: 2 - 1 al minut 42.

Ocasiones Ocasiones

  • 239 Minuto 43 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): Mostrant tota la seva tècnica, en Diego Echazuría va aprofitar la debilitat en el joc terrestre d'en Gonçalo Silvestre per fer-li una sotana i encarar la porteria, però el seu xut va ser aturat pel porter.
  • 222 Minuto 43 (Ocasión por la izquierda): En José Luis Moreno Rubio va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 222 Minuto 63 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 63 per blocar una centrada d'en Martí Desumvila va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de TENERIFE.
  • 222 Minuto 70 (Ocasión por la izquierda): TENERIFE va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Diego Echazuría va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Gonçalo Silvestre.
  • 213 Minuto 90 (Ocasión por la derecha): El TENERIFE va treure un servei de banda a prop del córner dret molt llarg. La pilota va arribar a l'àrea petita i en Martí Desumvila la va pentinar, però no hi havia ningú esperant al segon pal.

Juventud Canario

Goles Goles

  • 108 Minuto 19 (Gol evento especial imprevisible (general)): El 0 - 1 s'ha de veure repetit: en Eberhart Muellner de Canario va driblar dos defenses, va passar la pilota per sobre el cap del porter i va donar el gol fet a en David Valderas, que no va perdonar.
  • 115 Minuto 43 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Sergio Cerjo de Canario va fer un bon esprint per escapar-se de Dimitar Antov i xutar amb comoditat superant al porter i aconseguint així el 2 - 2. Tot un espectacle!
  • 142 Minuto 71 (Gol de contra por la izquierda): Diego Beamud va meravellar tothom quan va rebre una passada i va creuar tot el camp per la banda esquerra fins arribar a l'àrea i superar el porter, rematant així el gran contraatac de Canario i marcant el 2 - 3.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 25 (Tarjeta roja directa): Al minut 25 en Manuel Plaza va acostar-se a un rival que el tenia amargat i li va fotre un cop de cap al nas que el va deixar xato. Després d'això, amb una inusual calma i enteresa no digne del que acabava de fer, va anar caminant tranquil·lament cap als vestidors sabent que l'àrbitre li ensenyaria la vermella directa.
  • 511 Minuto 43 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Diego Beamud de Canario va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.