Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Timadayy (1368279) - La Línea-Campo de Gibraltar (1368762) » 727007900: T75/J4/VII

Liga 727007900 Información oficial sobre el partido 727007900 en Hattrick

02.03.2024 15:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 4 / VII.959 (38995)

fc vtema Alineación oficial del equipo 'fc vtema' en el partido 0 - 3 U.D. Castaña Alineación oficial del equipo 'U.D.  Castaña' en el partido
0 - 1 Enrique Caballero (34')
0 - 2 Paco Martínez (42')
0 - 3 Paco Martínez (77')
fc vtema Alineación oficial del equipo 'fc vtema' en el partido 0 - 3 U.D. Castaña Alineación oficial del equipo 'U.D.  Castaña' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
fc vtema Alineación oficial del equipo 'fc vtema' en el partido 2 - 1 U.D. Castaña Alineación oficial del equipo 'U.D.  Castaña' en el partido
Tiene mala suerte 1.78Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.80Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
81,1 % 2,5 % 16,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

fc vtema

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 7 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 7 per blocar una centrada d'en Alejandro Gadéas va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de vtema.
  • 223 Minuto 10 (Ocasión por la derecha): vtema per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 10, quan Bautista Villaelriego va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 235 Minuto 19 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): En Ángel Gravalosa, fent gala de la seva experiència contrastada, es va quedar darrere del porter per robar-li la pilota si la deixava sobre la gespa per xutar. Quan el porter ho estava a punt de fer, el públic va començar a murmurar i el porter se'n va adonar.
  • 242 Minuto 29 (Ocasión de contra por la izquierda): vtema van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 29, però el xut de Ángel Gravalosa des de l'esquerra va sortir desviat.

U.D. Castaña

Goles Goles

  • 141 Minuto 34 (Gol de contra por el centro): Mentre els rivals celebraven un gol que l'àrbitre havia anul·lat per fora de joc, els jugadors de Castaña van posar en joc ràpidament la pilota, muntant un contraatac que els va permetre plantar-se sense oposició davant el porter i marcar el 0 - 1 mitjançant en Enrique Caballero.
  • 181 Minuto 42 (Gol por el centro): Paco Martínez de Castaña va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 2 al minut 42. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!
  • 183 Minuto 77 (Gol por la derecha): Al 77 del partit, un error a l'esquerra de la defensa va permetre a Castaña augmentar el seu avantatge en el marcador, després que Paco Martínez es rifés el porter i marqués el 0 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 28 (Ocasión por la derecha): En Abdelmoughni Talbi va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 281 Minuto 35 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Luis Salas després de 35 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Guifré Torrero va poder desviar-lo a córner.
  • 282 Minuto 58 (Ocasión por la izquierda): Després d'una passada des de la banda esquerra, Noreno Lalor Cabañas es va quedar sol davant del porter, al minut 58. Realment hauria d'haver marcat, però el porter va ser més ràpid que ell i li va prendre la pilota.
  • 282 Minuto 59 (Ocasión por la izquierda): Al minut 59 Guifré Torrero va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Noreno Lalor Cabañas, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.