Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

PANI RELOAD (777864) - Zero Miedo PZM (30934) » 727007633: T75/J7/VII

Liga 727007633 Información oficial sobre el partido 727007633 en Hattrick

23.03.2024 15:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 7 / VII.954 (38990)

PANI RELOAD Alineación oficial del equipo 'PANI RELOAD' en el partido 3 - 1 Zero Miedo PZM Alineación oficial del equipo 'Zero Miedo PZM' en el partido
Florencio Mariñas (27') 1 - 0
1 - 1 Baraquiel Eguiaga (35')
Manuel Ipenarrieta (39') 2 - 1
Manuel Ipenarrieta (40') 3 - 1
PANI RELOAD Alineación oficial del equipo 'PANI RELOAD' en el partido 3 - 1 Zero Miedo PZM Alineación oficial del equipo 'Zero Miedo PZM' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
PANI RELOAD Alineación oficial del equipo 'PANI RELOAD' en el partido 1 - 1 Zero Miedo PZM Alineación oficial del equipo 'Zero Miedo PZM' en el partido
Tiene suerte 1.45Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.62Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
82,8 % 2,0 % 15,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

PANI RELOAD

Goles Goles

  • 121 Minuto 27 (Gol por el centro): Al minut 27 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Florencio Mariñas ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, RELOAD es posava per davant 1 a 0.
  • 118 Minuto 39 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 39, el RELOAD va treure un córner ras cap a la frontal de l'àrea, des d'on en Manuel Ipenarrieta, completament sol després dels moviments de distracció dels companys, va rematar de primeres, marcant així el 2 - 1.
  • 185 Minuto 40 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Miedo. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Manuel Ipenarrieta la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del RELOAD es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 3 - 1 arribava al minut 40.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 24 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Florencio Mariñas va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 233 Minuto 43 (Ocasión por la derecha): En Manuel Ipenarrieta es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 234 Minuto 69 (Ocasión de penalti): Un penal al minut 69 va donar als locals l'oportunitat d'ampliar el seu avantatge, però Florencio Mariñas estava massa segur de si mateix i va enviar la pilota fora.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 29 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Jaime Medina de RELOAD es va guanyar la targeta groga merescudament.

Zero Miedo PZM

Goles Goles

  • 105 Minuto 35 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): Un canvi de joc mil·limètric d'en Fabricio Ceboliero va deixar la defensa rival amb un pam de nas. Baraquiel Eguiaga va saber resoldre l'u contra u amb el porter, que no va tenir ni esma d'esbroncar els seus companys. Miedo posava el marcador 1 a 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 25 (Ocasión de contra por el centro): En Vicent Cibat va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 253 Minuto 41 (Ocasión por la derecha): Miedo van seguir progressant per la banda dreta. Ibon Frantsesenea va tenir la seva oportunitat al minut 41, però la defensa local estava ben organitzada i va poder aturar l'atac.
  • 253 Minuto 67 (Ocasión por la derecha): L'atac dret visitant feia temps que portava perill. Al minut 67 en Vicent Cibat va aconseguir xutar tot i estar envoltat de contraris, però l'aturada d'en Pedro Villabona va impedir que reduïssin les diferències al marcador.