Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Boveda (1456649) - Random Team Balonpie (1333338) » 727006292: T75/J8/VII

Liga 727006292 Información oficial sobre el partido 727006292 en Hattrick

30.03.2024 15:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 8 / VII.930 (38966)

Boveda Alineación oficial del equipo 'Boveda' en el partido 0 - 4 Random Team Balonpie Alineación oficial del equipo 'Random Team Balonpie' en el partido
0 - 1 Aarre Tähti (9')
0 - 2 Sławomir Szadkowski (13')
0 - 3 Mohammed Bodunrin (30')
0 - 4 Aarre Tähti (53')
Boveda Alineación oficial del equipo 'Boveda' en el partido 0 - 4 Random Team Balonpie Alineación oficial del equipo 'Random Team Balonpie' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Boveda Alineación oficial del equipo 'Boveda' en el partido 1 - 1 Random Team Balonpie Alineación oficial del equipo 'Random Team Balonpie' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 0.55Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.09Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
19,3 % 4,5 % 76,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Boveda

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 11 (Ocasión de contra por el centro): En Enoque Fernandes va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 200 Minuto 47 (Ocasión de falta): L'equip local va poder disminuir l'avantatge dels visitants al minut 47 amb una falta ben llançada per en Thierry Polat, però el porter va ser molt hàbil i va prolongar la pilota per sobre el travesser.
  • 218 Minuto 81 (Ocasión evento especial córner peinado): El jugador de l'equip Boveda Lech Krzempek quasi marca al minut 81 a la sortida d'un córner gràcies a que astutament en Pekka Leppäkoski l'havia deixat sol, però la seva rematada es va estavellar espectacularment al travesser.

Random Team Balonpie

Goles Goles

  • 174 Minuto 9 (Gol de penalti): Aarre Tähti va aconseguir el 0 - 1 per als visitants al minut 9 de penal. El va picar amb gran classe, amb potència i amb col·locació a l'esquerra del porter.
  • 118 Minuto 13 (Gol evento especial córner peinado): En Mohammed Bodunrin entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al Balonpie, un peu providencial d'en Sławomir Szadkowski va situar el 0-2 al panell digital.
  • 185 Minuto 30 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Mohammed Bodunrin, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 0 - 3 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.
  • 184 Minuto 53 (Gol de penalti): Balonpie va incrementar la diferència al marcador, deixant-lo 0 - 4, quan Aarre Tähti va transformar una pena màxima. El porter es va llançar massa tard i un espectador francès, mentre es treia un casc de pilot de rallis, va cridar "dix fois trop tard" repetidament.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 74 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Boveda. La jugada d'estratègia del Balonpie per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Andreas Brandenbaum va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.
  • 281 Minuto 82 (Ocasión por el centro): Al minut 82 de partit, Alfonso Lachipa va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 75 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Mohammed Bodunrin de Balonpie la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.