Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Eretza (1598961) - Móstoles fc (436739) » 727006138: T75/J12/VII

Liga 727006138 Información oficial sobre el partido 727006138 en Hattrick

27.04.2024 15:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 12 / VII.927 (38963)

Eretza Alineación oficial del equipo 'Eretza' en el partido 3 - 1 PiÑeiRoS Alineación oficial del equipo 'PiÑeiRoS' en el partido
0 - 1 Casiopeo Gris (3')
Eli Arbeola (14') 1 - 1
Santiago Muñoz (64') 2 - 1
Luis Fernando Arnaiz (67') 3 - 1
Eretza Alineación oficial del equipo 'Eretza' en el partido 3 - 1 PiÑeiRoS Alineación oficial del equipo 'PiÑeiRoS' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Eretza Alineación oficial del equipo 'Eretza' en el partido 2 - 2 PiÑeiRoS Alineación oficial del equipo 'PiÑeiRoS' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.23Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.84Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
40,5 % 31,7 % 27,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Eretza

Goles Goles

  • 185 Minuto 14 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 14 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de Eretza. A fi d'aconseguir el 1 - 1, van tocar-la en curt per tal que Eli Arbeola xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.
  • 121 Minuto 64 (Gol por el centro): Santiago Muñoz va donar a Eretza un avantatge de 2 - 1, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 107 Minuto 67 (Gol evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Eretza, gràcies a les conegudes canonades d'en Luis Fernando Arnaiz, va situar el 3 - 1 al marcador. Sembla mentida que algú pugui marcar des de tan lluny!

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 23 (Ocasión por el centro): En Justo Carvajal del Eretza ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 222 Minuto 25 (Ocasión por la izquierda): En Fabio Casaldearriba va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 233 Minuto 75 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Luis Fernando Arnaiz va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 231 Minuto 77 (Ocasión por el centro): En Luis Fernando Arnaiz, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 231 Minuto 89 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Eli Arbeola. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.

PiÑeiRoS

Goles Goles

  • 173 Minuto 3 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en Casiopeo Gris va poder marcar tot sol el 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 19 (Ocasión por el centro): Jorge Fernández va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 19, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Antselmo Erdoitza va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 273 Minuto 19 (Ocasión por la derecha): Jorge Fernández de PiÑeiRoS, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 19, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 274 Minuto 53 (Ocasión de penalti): Un central local, al voler rebutjar una pilota aèria va etzibar un cop de colze a en José Guercolata que el va deixar atordit. L'àrbitre, va assenyalar penal sense pensar-s'ho. Sense estar completament recuperat va voler tirar el penal i, encara marejat, va tirar la pilota fora.
  • 215 Minuto 59 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Ordoño Campodafeira va superar els defenses rivals per velocitat al minut 59 i podria haver marcat si el porter no hagués fet una gran aturada.
  • 251 Minuto 70 (Ocasión por el centro): Al minut 70, Daniel Serrabassa va rebre la passada de la mort a l’àrea petita, però va voler rematar amb el taló i ho va fer amb tan poca gràcia que la pilota va passar entre les seves cames sense poder colpejar-la.