Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

F.C. Cinta (1589477) - real Zaragoza C (1433967) » 727004765: T75/J5/VII

Liga 727004765 Información oficial sobre el partido 727004765 en Hattrick

09.03.2024 15:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 5 / VII.903 (38939)

F.C. Cinta Alineación oficial del equipo 'F.C. Cinta' en el partido 1 - 2 Vasher Javierkusen Alineación oficial del equipo 'Vasher Javierkusen' en el partido
0 - 1 Felipe Iramain (30')
0 - 2 Márk Guzmics (32')
Toni Marés (80') 1 - 2
F.C. Cinta Alineación oficial del equipo 'F.C. Cinta' en el partido 1 - 2 Vasher Javierkusen Alineación oficial del equipo 'Vasher Javierkusen' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
F.C. Cinta Alineación oficial del equipo 'F.C. Cinta' en el partido 2 - 0 Vasher Javierkusen Alineación oficial del equipo 'Vasher Javierkusen' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.14Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.03Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

F.C. Cinta

Goles Goles

  • 101 Minuto 80 (Gol por el centro): Toni Marés de Cinta va demostrar les seves habilitats al minut 80 amb un xut entre la defensa central dels visitants que reduïa la diferència al marcador 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 8 (Ocasión por la derecha): Cinta va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Gregorio Broucke en un 1 contra 1 amb el porter Guillermo Laguillo, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 203 Minuto 37 (Ocasión por la derecha): Cinta va disposar d'una oportunitat immillorable per apropar-se al marcador quan Łukasz Miecznik va rebre una passada a mitja alçada i va rematar amb una magnífica volea des de la dreta de l'atac, però Guillermo Laguillo va reaccionar com un campió i va fer l'aturada del partit.
  • 201 Minuto 75 (Ocasión por el centro): Al minut 75 la pilota ja entrava a la porteria de l'equip visitant, però la pilota es va frenar a prop de la línia de gol degut al mal estat de l'àrea petita, que estava plena de fang. En Teodor Subercaseaux no s'ho podia creure.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 78 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Udo Voedisch es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Vasher Javierkusen

Goles Goles

  • 105 Minuto 30 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): La magnífica passada creuada realitzada per Timo Laine va descol·locar totalment la defensa contrària i Felipe Iramain no va perdonar i va marcar el 0 - 1.
  • 143 Minuto 32 (Gol de contra por la derecha): Márk Guzmics va marcar al minut 32 aprofitant un ràpid contraatac per la dreta: 0 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 205 Minuto 17 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Javierkusen va estar a punt de marcar quan Eric Bettges va fer una passada impressionant a Sergi Sordé, que va driblar el porter, va xutar quasi sense angle i va enviar la pilota a la xarxa... per la part de fora.
  • 282 Minuto 39 (Ocasión por la izquierda): Felipe Iramain, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 39 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. Javierkusen va quedar sense poder incrementar el seu marcador.
  • 241 Minuto 76 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Javierkusen va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Josu Xabier Beingolea va sortir per sobre el travesser.
  • 241 Minuto 82 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Javierkusen, l'equip va recuperar la pilota al minut 82 i va contraatacar. En Felipe Iramain va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Eduardo Villa Cano de Javierkusen amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 511 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Eric Bettges de Javierkusen es va emportar una amonestació al minut 36 per provocar un rival.
  • 513 Minuto 67 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): El sector d'aficionats de l'equip rival d'en Eric Bettges va esclatar a riure per un error infantil d'aquest. Ell es va girar a la grada i va començar a repartir botifarres. En veure això, l'àrbitre va haver d'ensenyar-li la segona groga i mostrar-li el camí dels vestidors.