Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

doGmaSuX (1369778) - Aviario LMS (47807) » 727004227: T75/J10/VII

Liga 727004227 Información oficial sobre el partido 727004227 en Hattrick

13.04.2024 15:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 10 / VII.893 (38929)

doGmaSuX Alineación oficial del equipo 'doGmaSuX' en el partido 3 - 2 Aviario LMS Alineación oficial del equipo 'Aviario LMS' en el partido
0 - 1 Jacek Stasior (28')
Amancio Castellanos (44') 1 - 1
1 - 2 Noé Monroy (79')
Jorge Vaca (89') 2 - 2
José Vicente Iborra (90') 3 - 2
doGmaSuX Alineación oficial del equipo 'doGmaSuX' en el partido 3 - 2 Aviario LMS Alineación oficial del equipo 'Aviario LMS' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
doGmaSuX Alineación oficial del equipo 'doGmaSuX' en el partido 2 - 2 Aviario LMS Alineación oficial del equipo 'Aviario LMS' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.18Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.60Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
49,5 % 23,8 % 26,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

doGmaSuX

Goles Goles

  • 113 Minuto 44 (Gol por la derecha): La bona feina feta per la banda dreta va brindar al doGmaSuX una bona ocasió d'aconseguir la igualada. En Amancio Castellanos, de volea, conqueria la porteria rival posant el marcador 1 - 1. Tot això passava al minut 44.
  • 112 Minuto 89 (Gol por la izquierda): doGmaSuX equilibrava la balança al minut 89. En Jorge Vaca, veient metres per endavant, s'escapolí com una llebre per l'esquerra. L'esbufegada va valer la pena ja que va deixar el marcador 2 a 2 i el seu equip amb opcions de guanyar.
  • 142 Minuto 90 (Gol de contra por la izquierda): En José Vicente Iborra va simular una falta a la banda esquerra del seu atac però l'àrbitre no va picar. Mentre es queixava del turmell el seus companys van recuperar la pilota i, per art de màgia, es va posar de peu per rebre la pilota i marcar a plaer el 3 - 2. Per dissimular, a la celebració es va doldre un altre cop del turmell...

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 12 (Ocasión evento especial extremo + rematador): En Jorge Vaca va fer al minut 12 una centrada d'aquelles que només s'ha de posar el cap per marcar gol, però en Jesús Nieto-Armijo, enlluernat pel sol, no va poder rematar correctament.
  • 212 Minuto 40 (Ocasión por la izquierda): Els aficionats locals estaven quasi cantant el gol quan en Alberto Solís Martagón va rebre una passada des de l'esquerra que el va deixar en situació d'u contra u amb el porter. Se'l va regatejar però quan va voler empènyer la pilota a la porteria va relliscar i la pilota va sortir fora.
  • 210 Minuto 43 (Ocasión de falta): En José Ludovino Júdice va fer una magnífica aturada al minut 43, tot i el bon llançament de falta de Juan Irles.
  • 219 Minuto 44 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): Jesús Alfredo Valdés va fer un bon cop de cap a la sortida d'un córner picat per en Juan Irles, però amb tant mala sort que la pilota va anar al pal i després al porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, José Vicente Iborra de doGmaSuX es va guanyar la targeta groga merescudament.

Aviario LMS

Goles Goles

  • 118 Minuto 28 (Gol evento especial córner peinado): Aviario va aconseguir el 0 - 1 gràcies a una jugada assajada de córner en què Noé Monroy, després de rebre una passada en curt, va centrar cap a en Jacek Stasior que, gairebé sol, va enviar la pilota entre els tres pals.
  • 171 Minuto 79 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 79, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Noé Monroy es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 80 (Ocasión por la derecha): Martin Felix Schermann de Aviario va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 80 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.
  • 283 Minuto 86 (Ocasión por la derecha): Després de 86 minuts, Jacek Stasior va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però Ramón Goya va estar atent i va desviar la pilota a córner.
  • 273 Minuto 89 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 89, quan en Martin Felix Schermann va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 4 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Jacek Stasior.
  • 511 Minuto 85 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Uroš Jelić de Aviario es va emportar una amonestació al minut 85 per provocar un rival.