Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Orik FC (313630) - AAVV Avanzada (121248) » 727003180: T75/J14/VII

Liga 727003180 Información oficial sobre el partido 727003180 en Hattrick

11.05.2024 15:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 14 / VII.874 (38910)

Orik FC Alineación oficial del equipo 'Orik FC' en el partido 1 - 0 AAVV Avanzada Alineación oficial del equipo 'AAVV Avanzada' en el partido
Jorge Acedo (64') 1 - 0
Orik FC Alineación oficial del equipo 'Orik FC' en el partido 1 - 0 AAVV Avanzada Alineación oficial del equipo 'AAVV Avanzada' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Orik FC Alineación oficial del equipo 'Orik FC' en el partido 1 - 1 AAVV Avanzada Alineación oficial del equipo 'AAVV Avanzada' en el partido
Tiene un resultado normal 1.42Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.87Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
63,8 % 12,1 % 24,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Orik FC

Goles Goles

  • 185 Minuto 64 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Avanzada. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Jorge Acedo la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Orik es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 1 - 0 arribava al minut 64.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 37 (Ocasión por la izquierda): Orik va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 37 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Jorge Acedo ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 19 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Anastasio Saavedra Martín de Orik amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 511 Minuto 75 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Jacinto Tabuenca es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

AAVV Avanzada

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 11 (Ocasión por el centro): Cristóbal Pineda va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 11, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Mitch Haas va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 271 Minuto 23 (Ocasión por el centro): Avanzada va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 23, quan Olof Schönleiter va quedar-se sol davant el porter Mitch Haas, però aquest va poder aturar el xut.
  • 273 Minuto 36 (Ocasión por la derecha): En Tadeusz Smuga va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 263 Minuto 65 (Ocasión por la derecha): En Daniel Lobo Heras va encarar al porter al 65, però providencialment la banda esquerra de la defensa va arribar a temps per allunyar el perill.
  • 242 Minuto 78 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 78 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Daniel Lobo Heras, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.
  • 263 Minuto 86 (Ocasión por la derecha): Després d'una passada en profunditat des de la dreta, un defensor local va tombar en Izki Armentegi quan es disposava a xutar a porteria. Tothom a l'estadi va pensar que l'àrbitre havia xiulat un penal que semblava clar, però finalment va assenyalar falta en atac.
  • 262 Minuto 87 (Ocasión por la izquierda): Cristóbal Pineda per poc no aconsegueix empatar el marcador al minut 87, però el seu centre-xut des de l'esquerra va acabar estavellant-se al pal.