Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

real Madrid ser (776467) - Real niscalo fc (993725) » 727002877: T75/J8/VII

Liga 727002877 Información oficial sobre el partido 727002877 en Hattrick

30.03.2024 15:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 8 / VII.869 (38905)

Suportter Culers Alineación oficial del equipo 'Suportter Culers' en el partido 3 - 1 Real niscalo fc Alineación oficial del equipo 'Real niscalo fc' en el partido
Diego Sáenz de Muro (30') 1 - 0
Diego Sáenz de Muro (33') 2 - 0
Manuel Montaner (59') 3 - 0
3 - 1 Raphaël Wingert (71')
Suportter Culers Alineación oficial del equipo 'Suportter Culers' en el partido 3 - 1 Real niscalo fc Alineación oficial del equipo 'Real niscalo fc' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Suportter Culers Alineación oficial del equipo 'Suportter Culers' en el partido 1 - 2 Real niscalo fc Alineación oficial del equipo 'Real niscalo fc' en el partido
Tiene suerte 1.20Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.37Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
19,5 % 4,7 % 75,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Suportter Culers

Goles Goles

  • 138 Minuto 30 (Gol evento especial extremo + rematador): Luciano Vilela estava realitzant un excel·lent partit des de la seva banda. Diego Sáenz de Muro va aconseguir rematar una de les seves bones centrades per aconseguir el 1 - 0 al minut 30.
  • 133 Minuto 33 (Gol por la derecha): Suportter va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Diego Sáenz de Muro va poder fer el 2 - 0 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.
  • 131 Minuto 59 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Suportter va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Manuel Montaner progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 3 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 12 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Diego Sáenz de Muro va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 233 Minuto 72 (Ocasión por la derecha): Al minut 72 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Manuel Montaner de Suportter va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.

Real niscalo fc

Goles Goles

  • 150 Minuto 71 (Gol de falta): Al minut 71, Raphaël Wingert va reduir el desavantatge amb un llançament de falta. El xut va tocar a la barrera i va descol·locar el porter local. D'aquesta manera niscalo tornava a recuperar la confiança amb un 3 - 1 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 252 Minuto 38 (Ocasión por la izquierda): niscalo va tenir l'ocasió de reduir distàncies al minut 38 des de l'esquerra, però un defensa local va treure la pilota de damunt la mateixa ratlla de gol, enviant-la a fora de banda.
  • 252 Minuto 42 (Ocasión por la izquierda): Una llarga i pacient circulació de pilota del niscalo va acabar amb una bona passada a la banda esquerra, que en Raphaël Wingert no va poder controlar.
  • 253 Minuto 57 (Ocasión por la derecha): En Raúl Bustos Fermoso va fer una estirada espectacular al minut 57, desviant amb la mà canviada un obús disparat des de la dreta de l'atac per part d'en Viljami Väkiparta.
  • 253 Minuto 80 (Ocasión por la derecha): Beniamino Soddu quasi redueix la diferència al marcador al minut 80, però una gran estirada d'en Raúl Bustos Fermoso va impedir que la pilota arribés a la xarxa. Quan es va aixecar, va esbroncar a la seva defensa esquerra per deixar xutar al rival.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Raphaël Wingert de niscalo amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 511 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Damien Dhollande de niscalo va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.